Mørke skyer

Noen ganger får man mørke skyer hengende over seg..
I dag var det ny suvenir.. så da var det å ut på tur. Vi valgte Blåhøe GCQ7GK  Ble noen bilder oppe og nedover, fantastisk fin utsikt oppe der.
Jeg tok med kamera med det samme vi dro,og på tur opp sjekket jeg om det var minnekort.. en dag er jeg sikker på at jeg går på en smell med det kortet, men er glad det ikke ble i dag.

DSC00128 (683x1024)

DSC00133 (1024x730)

DSC00134 (1024x683)

DSC00140 (1024x683)

DSC00148 (1024x683)

 

Det begynte å regne før vi kom ned igjen.. og hadde regn store deler av veien hjem igjen. De mørke skyene var så fascinerende at jeg måtte ta bilder av de flere ganger siden de bare ble mørkere..

6 kommentarer om “Mørke skyer

 1. Synd at utsikten forsvant i skyene, men det ser jo veldig dramatisk og spennende ut!
  Jeg kom meg aldri ut for å ta noen cache i dag, endte opp med tv-montering og gressklipping på hytta. Okay, det er flere timer igjen av kvelden, men det er lite sannsynlig at jeg gidder å dra ut i dag. Så da får jeg ta det i morgen, og da skal jeg i nogenlunde samme område som en av mine som etter sigende er borte, så jeg får sett etter den samtidig. Kjenner at jeg ikke har lyst til å ha så mange utlegg selv, er noen som blir borte stup i kvarten :/

  Liker

  1. Ja utsikten helt på toppen kunne vært noe bedre, men morsomt med skyene 🙂
   Ja man har jo morgendagen også, vi tok i dag for å bli ferdig, og håper på bedre vær i morgen..
   Kjedelig når cachene man har blir borte, har vært borti det selv noen ganger, men er egentlig mest plaget med at de blir gjemt, med hensikt! Så vi må «grave» de fram igjen, igjen og igjen. forstår ikke dette med at det skal gjøres vanskelig for neste, eller nesten umulig. Og er snakk om D på 1 1/2.
   Jaja, kunne vel vært verre, er ikke så mye trafikk på de her oppe likevel da.

   Liker

 2. Det er noen få av mine som til stadighet blir borte, og det irriterer. Jeg skal ikke skylde på noen, men jeg vet at en av de er ofte besøkt av barn, og da mistenker jeg at de tar den med seg når de er der med andre enn foreldrene. Så jeg må prøve å finne en bedre plassering på den.
  Jeg har jo også arkivert en cache fordi den hele tiden ble borte, men den jeg snakker om her er en del av den eldste trailen min, så det blir liksom feil å arkivere.
  Jøsses, gjemmer de cachene? Sånn at de flytter de noen meter til et vanskeligere sted? Det har jeg heldigvis aldri opplevd.

  Liker

  1. Ikke morsomt å arkivere nei, og noen er jo som den din, grei å ha med videre også. Håper du finnet en egnet plass til den 🙂
   Ja noen i trailen min har vært flyttet, når hintet er rot er det dumt å finne den igjen under en stein.. og noen har vært gravd ned, eller fått mye rusk og rask over seg.
   Vi har funnet cacher selv også, som har vært nedgravd, bare flaks at vi har funnet et par av de. Kan nesten se ut som om noen synes det er morsomt å gjøre det vanskelig for neste som kommer, og det er ikke riktig.
   Men de fleste er jo greie da, og nå er alle cachene mine i powertrailen bortsett fra de opp mot masten (minus 1-2) hengt opp, og det på en slik måte som gjør at de forhåpentligvis blir hengende 🙂 De opp mot masten er greie å finne uten trær siden det ikke er så mye å velge i.. 🙂

   Liker

 3. Jeg dro ut nå i kveld, og den som jeg trodde var borte var akkurat der den skulle være. Fikk 5 meter off, men jeg målte bare én gang, og jeg synes 5 meter er innafor. Men ja, jeg må finne en ny plass til den med tid og stunder, det blir i så fall andre gang jeg flytter den.
  Snodig at folk gjør sånt! Jeg holder en knapp på at det hovedsaklig er nybegynnere som gjør sånt, fordi de ikke vet bedre.

  Liker

  1. De sier jo at alt innenfor 10 m er ok, men det synes jeg er litt mye, men det er min mening. 4-5 meter synes jeg er ok, og er hintet veldig godt eller beskrivelsen så er jo litt mer greit også. Og man vet jo også at det kan variere fra dag til dag, for å ikke snakke om fra mobil til mobil.. (GPS også)
   Ja, får håpe det, men er dumt at det er nestemann som må «betale» for det. Men noe må man vel regne med, av forskjellig.

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..