Et hyggelig møte

Var hjemme deler av dagen i går, så bestemte meg for å få unna noe husarbeid. Jeg tok mot til meg og hentet symaskinen fra gjemmestedet sitt.. Nå er det litt lenge mellom hver gang jeg ser den, og var ikke sikker på hvordan vi avsluttet vårt forrige møte.. men det så ut til å ha vært bra.
Nå startet det bra, det gikk bra, og vi avsluttet bra o_O Jeg forstår ikke hvordan, men for en følelse, det ble et usedvanlig hyggelig møte.

Jeg fikk ryddet opp i skuffen med sysaker også, der er det ikke mye.. så det var fort gjort. Og når jeg er inne på dette med å sy.. jakken jeg strikker ligger her, fremdeles ikke ferdig, men ser på den hver dag 😛 Er liksom ikke helt rette temperaturen til å sitte med en varm ulljakke i fanget.

Countryfestivalen i Skjåk har tydeligvis startet.. jeg hører folk snakke, og musikk, så dette blir en livlig helg.
Jeg hadde forresten en livlig natt.. Vi la oss til vanlig tid, og jeg sovnet fort. Våknet utpå natta av at Amanda var urolig, og etter litt hørte jeg henne «snappe», så skjønte fort at det var noe som irriterte henne, noe flyvende. Det var selvsagt en flue, og jeg tenkte at den kanskje roet seg etterhvert, fluer trenger vel søvn de også? Denne fluen her hadde nok hvilt ut, for den ga seg ikke, og begynte å irritere meg også! Da var det å slå på lyset og finne fram pisken, den ligger jo klar på soverommet.. Jeg fikk fort brakt fluen til taushet, kastet den ut av vinduet og la meg igjen. Men.. så var det dette med at ting gjentar seg, Amanda ble urolig igjen, og hun er en elendig fluejeger, snappet etter fluen mange ganger, men fluen slapp unna hver gang. Så da var det bare å opp igjen da, og jeg brakte en ny flue til taushet.  Og da var det godt å legge seg, enda en gang. Av en eller annen grunn klarte Tore å sove gjennom alt sammen! Jeg så på klokken og kunne konkludere med de var tid til litt god søvn enda. Men altså, jeg tror det var en sammensvergelse, det var pokker meg en tredje flue på soverommet! Kort prosess og ut med den, problemet ble da at jeg ikke var trøtt lenger.
Det virker som om det har vært litt flere fluer i år enn tidligere, eller så har de en avtale med Amanda om at hun skal gå sakte ut og inn slik at flest mulig får kommet seg inn her.
Tror det blir en ekstra sjekk på soverommet i kveld, om at vi er alene..

 

 

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..