Sommertur i regnet

Vi bestemte oss for å ta en lite tur i helgen, blir hjem igjen i morgen. Var ikke meldt så bra vær i kveld, og det ble det ikke heller, men litt regn gjør da ikke så mye. Vi sitter tørt og godt inne, og Amanda har funnet sengen sin 😊

image

Forrige gang vi var på tur glemte jeg sauskinnet til henne, så måtte innom en butikk etter ny seng til henne. Det ble en «billig» seng (pga størrelsen blir det liksom ikke så billig uansett), jeg var ikke helt overbevist om at sengen skulle bli noe suksess.. Er slik «oxford» stoff, og det er litt lyd i det, jeg la på et teppe, og Amanda sov som bare det. Hun gjorde ingenting av at sengen bråkte.. Sengen passer egentlig veldig godt i bobilen, så da blir den der. Nå er det ikke noen sommertemperaturer å snakke om, ei heller skrive om.. Så la på sauskinnet til denne turen, selv om det egentlig var gjemt bort for sesongen.

Nå har Tore middagen klar så da er det å spise en bedre middag, håper ☔ gir seg i løpet av kvelden eller natta, er flott turterreng ute her 😊

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..