Et bilde sier

.. litt mer enn tekst, noen ganger.
Da Amanda og Kaos var litt uenige for en tid tilbake, så var det merkelig enkelt å skille de. Det jeg hadde glemt bort var at jeg tok opp mobilen og knipset et bilde, kunne ikke fokusere eller se på hva jeg tok bilde av, siden jeg måtte holde øye med hundene. Måtte le da jeg så på bildene på mobilen senere og oppdaget hva jeg tok bilde av. Nå er det jo et veldig uklart og dårlig bilde, men sjekk hva Amanda synes om situasjonen, eller meg..

IMG_20160617_233218

😆

Når jeg først er i gang med dårlige mobilbilder.. Amanda er i utgangspunktet en kosete hund, og siste tiden har hun overgått seg selv. Det er om å gjøre å kose og være så nær som mulig. Når jeg legger meg på sofaen så kommer hun oppi, legger seg nede ved føttene, og drar seg oppover så langt hun kommer. Likker rolig til å begynne med,men så legger hun seg over på siden og «auler» på seg litt for å få plass. Da blir vi liggende slik

DSC_0006 (3) (800x450)

Det er godt vi er små og slanke.. eller rettere sagt, er godt vi har stor sofa!

Ellers går dagene sin vante gang, noen ganger skjer ingenting, og noen ganger skjer det mye.
Om et par dager er det juli! Og i juli har vi planer, mange planer. Er så typisk sommeren, den går så fort, og man rekker ikke halvparten av hva man ønsker. Men vi får jo med mye morsomt likevel, bare nå førstkommende helg, da blir det muligens ut på en liten tur 🙂

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..