Min fargerike drøm

I utgangspunktet var det et fargerikt mareritt.. men det er da ikke noe mareritt, for meg.. så da ble det «Hekaei’s fargerike drøm» GC6MDYV

Dette er en cache jeg har tenkt på lenge, men tok litt tid å finne det jeg trengte, farger er ikke enkelt.. Endelig fikk jeg tak i hva jeg trengte, og cachen ble et faktum.
Jeg vet at noen.. sannsynligvis mange, ikke er så glad i de minste cachene.. men de er jo morsomme! Jeg skrev på fleip at jeg regnet med sløyfer, egentlig var jeg mest forberedt på det motsatte 😛

Cachen ble innsendt i går og publisert i går kveld, litt etter så sa jeg til Tore at det så ut som om det var en tilstelning oppi skogen her (mange biler), og det var da dumt siden det sikkert kom folk for å lete etter cachen også.. haha. Jeg så jo ikke hvilke biler det var, og stedet i nærheten er ofte brukt til forskjellig.
Etterhvert forsto jeg at det var cachere, siden det kom både tekst og bilde på fb. For å gjøre en lang historie kort, det ble ingen funn på noen.
Jeg begynte å ane at jeg hadde bommet grovt på vanskelighetsgraden på den, men den er jo ikke vanskelig.. tenkte jeg. Jeg har bommet før, og kommer helt sikkert til å bomme igjen, men avventet det til i dag, og nå tror jeg den blir på en treer, som den var i utgangspunktet, så får jeg heller se det litt an senere.

Skulle ønske jeg kunne lagt ut bilde av cachen, men da ødelegger jeg det som jeg ofte synes er morsomt med en del cacher, øyeblikket man finner cachen selv.

Ikke ofte jeg anbefaler mine egne cacher, selv om jeg har noen jeg er veldig tilfreds med, men denne må sees.. 😈

 

2217

 

2 kommentarer om “Min fargerike drøm

  1. Jeg får dra og se på den, men mistenker at jeg kommer til å ønske å ødelegge den i frustrasjon, så jeg skal holde meg på passende avstand :p

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..