Hvor er fossen

.. fikk jeg spørsmål om i dag. Jeg ble nesten svar skyldig, og måtte spørre hvilken foss. Der og da kom jeg ikke på noen foss, og han som spurte visste ikke navnet på fossen, (og jeg har ikke tenkt å si hvilken fosser jeg til slutt kom på). Han snudde ihvertfall bilen og kjørte tilbake når jeg til slutt fikk tenkt meg om og kom på et par..Jeg lurer på hvor han endte..

Ellers så ser det ut om om Amanda er noe bedre, selv om halen henger. Fikk smertestillende/betennelsesdempende, så da får vi se. Blir ihvertfall å ta det rolig noen dager, litt dumt siden det er så fint turvær, men det kommer flere anledninger.

Her fra lørdagen tur

IMG_4168 (1024x683)

 

About the Author

Posted by

Kategorier:

Hverdagsblogg

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers like this: