Sitt eget beste

Nå er det snart nedtelling til helg, og Spåtind! Jeg gleder meg 😀
Begynte å rydde ut/inn fra/i garasjen i bobilen i går. Hva man har med er jo litt ettersom årstid også.. Jeg kjøpte stor spade til å ha i bobilen, med tanke på snøen.. Dette var i vinter, så jeg tenkte vi kunne ta ut spaden nå, men Tore sa at man kunne jo ikke vite når man kunne få bruk for en spade, og det er jo sant.. plutselig kan man få lyst til å grave litt.

Skal pakke inni bilen diverse i morgen,  ordner alt før fredag så Tore bare kan plukke meg opp etter jobb. Har fått reiseruten over turen.. vi skal starte med å kjøre nedover..

Været fortsetter, er bare herlig, men håper det ikke blir alt for varmt til helgen. Er jo på fjellet, så blir forhåpentligvis ikke varmt uansett.

Amanda vet ikke sitt egent beste, og logrer som aldri før. Det kan ikke være det smarteste hun gjør, men å få henne til å stoppe er jo umulig. Ser at hun er mye bedre, så det går rette veien, såpass mye at hun synes det er kjedelig å være rolig.. I kveld har hun ryddet inn sengeklærne sine fra utesengen selv. Første gangen så hadde jeg de ut igjen, men etter en stund kom hun igjen med et teppe, da gadd jeg ikke gjøre mer med det. Det så ut til at det kunne bli regn også, så like greit det var inne. Sengen får hun heldigvis ikke flyttet på, håper jeg.. Nå har hun heldigvis lagt seg rolig igjen, og snart er det «kveld» 🙂

2 kommentarer om “Sitt eget beste

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..