Neste helg

I dag har det vært litt bedre vær, det vil si ikke fullt så varmt.. Så da fikk jeg klippet plen nedenfor huset når jeg kom hjem fra jobb.
Regner med at det må klippes igjen ovenfor til helgen, skikkelig bra vær til å vokse i når det er plen, hjelper selvsagt at det er vannet og gjødslet..

Etter middagen (som ble en stor skuffelse), dro vi for å legge ut en ny cache. Nå tror jeg det skal få være rolig en stund, har lagt ut det jeg tenkte og litt til. Men denne siste «måtte» jeg bare få ordnet, egentlig navnet som er mest morsomt, «Are you nuts» 😛
Den cachen og et par andre er lagt ut i «nærheten» av her, Billingen seterpensjonat.

IMG_4083 (1280x853)

Noen som var her i helgen la igjen noe.. en forkjølelse! Sommerforkjølelse er slitsomt, men denne gangen var tidspunktet nesten helt greit, når jeg først skulle få noe slik. Det hadde vært litt mer slitsomt utover sommeren nå, vi har begynt å fylle opp helgene ser jeg. Det er bare morsomme og flotte ting som skjer, slik man gleder seg til.
Sommeren går så fort når den først starter så man bør prøve å kose seg og leve litt her og nå også, ikke bare se fremover til helgen, eller «neste» helg.

 

2 kommentarer om “Neste helg

 1. Da har jeg en liten mistanke om hvordan cachen ser ut :p
  Det har du helt rett i, man skal få med seg det man opplever her og nå, og ikke bare se frem imot det som skjer i morgen, neste helg, neste uke, neste måned eller neste år. Så for hver opplevelse jeg har de kommende ukene, skal jeg ta med meg det og virkelig være der jeg er akkurat da, selv om jeg vet det skjer noe mer noen dager senere også.

  Liker

  1. Ja, blir spennende å se om du har rett i dine mistanker 😀
   Jeg er ofte slik at jeg gleder meg og ser fram til ting som skjer framover i tid, men man bør egentlig prøve å glede seg over dagen i dag også 🙂 Men er jo noe som heter «ja takk begge deler» også 😀

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..