Godt levert, matkasse 2

Da er vi ferdige med matkasse nr 2, denne gangen var det ekspressmeny duo vi hadde. Jeg valgte den pga rettene, alle så like fantastisk gode ut, noe som skulle vise seg å ikke stemme for min del.

Retten jeg laget først var

Ovnsbakt torsk med bacon og savoykål

IMG_4047 (1024x911)

Dette smakte forbausende godt, bacon og savoykålen (var selvsagt litt andre ingredienser der også, sjalottløk, hvitløk, sitron, krydder), jeg hadde aldri laget til en slik «blanding» hadde det ikke vært for oppskriften. Torsken smakte veldig godt, potetene var poteter.. helt greie. Jeg er ikke så glad i saus, noen ganger kan jeg spise saus til maten, men stort sett så hopper jeg over det, denne fiskesausen var veldig god. Skal se om jeg finner maken på butikken til senere.
Jeg liker godt fisk, også torsk, men av alle rettene så var det denne jeg trodde kanskje skulle komme «sist», så derfor startet jeg med den.

Dagen etter var det den jeg var mest spent på

Gyro med tzatziki

IMG_4077 (1024x675)

Gyro, eller gyros finnes det veldig mange forskjellige oppskrifter på, og denne falt ikke i smak hos meg. Kjøttdeigen var svin og lammekjøttdeig.. det smakte ikke godt. Nå skal det sies at jeg ikke liker lammekjøtt, så er nok der det blir feil for meg. Jeg likte ikke krydderblandingen som var med som man skulle bruke heller, var helt annerledes enn «min» krydderblanding. Men jeg prøvde.. og etterpå stekte jeg noe svinekjøtt jeg hadde, med krydderet som fulgte med, da ble det litt spisende, men kjente fremdeles at krydderblandingen var veldig feil i forhold til hva jeg er vant til. Det er sikkert fordi jeg har funnet «min» blanding som jeg alltid har brukt, og blitt vant til. Dette her var mer kebabsmak,og det sto jo kebabkrydder om krydderet, jeg liker ikke kebab..
Jaja, en skuffelse var greit nok, men tzatzikien som fulgte med var veldig god, når man tenker på at den var ferdiglaget.
Var noe «feil» med mengden av denne retten forresten, 400 g kjøttdeig og en pakke med to pitabrød, dette til to personer. Mye kjøttdeig og lite brød. Så at de var klar over det, og skal sende med flere brød senere. Brødene var forresten fullkornspitabrød, og de var også gode.

I dag ble tredje og siste rett

Ytrefilet av svin med béarnaise

IMG_4102 (1024x927)

Dette var godt og greit. Man skulle koke brokkolien i lettsaltet vann, men jeg er veldig glad i stekt brokkoli, så etter jeg hadde stekt kjøttet så stekte jeg brokkolien i kraften som ble av kjøttet, det smakte fantastisk godt.

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..