Hysj hysj hobby

Ble litt annet vær i ettermiddag, det skyet til og med over. Etter en stund fant jeg ut at det faktisk var levelig å ut på tur, selv om jeg takket nei til en tur tidligere på ettermiddagen, det får da være måte på.. Men jeg og Amanda hadde en fin liten tur i skogen.
Vi var så heldige å finne en liten sildrende bekk også, så da fikk Amanda avkjølt labbene og drukket litt.

fot (800x449)

Jeg laget første retten av matkassen i går, og det ble veldig godt! Så morsomt når man lager til tilbehør man ikke har tenkt på tidligere. I dag var det gyros i kantinen på jobb, så da spiste jeg der, de andre hjemme fikk kjøttkaker..

Jeg tok bilde av kjøkkenet etter middagen i går, skulle ikke tro jeg var eneste som herjet der, men jeg klarer det bra selv altså. Tok bilde for å forevige resultatet, men etterpå så oppdaget jeg at midt i bildet så var det noe jeg ikke kan vise frem.. slik er det når deler av hobbyer man har er «hysj hysj». Jaja, noen får jo sett det etterhvert 😀

 

 

 

 

2 kommentarer om “Hysj hysj hobby

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..