Sover du

Jeg sover stort sett veldig bra, og sovner fort når jeg skal sove. Om jeg er hjemme, borte på besøk, i bobilen eller samme hvor, jeg sovner og sover bra.
I går kveld så tok det litt tid før jeg sovnet, og så sov jeg et kvarter.. Kort fortalt, det ble lite søvn en periode, og jeg var ikke på jobb i dag –> omgangsyken 😦
I morges var det ikke så bra vær heller, og jeg var frossen. Løsningen var å få gjort opp i vedovn, og det ble etterhvert 23 grader inne her, jeg var fremdeles frossen, og det er jo greit å holde varmen vedlike, så jeg la innpå litt mer ved. Plutselig var jeg ikke så frossen lenger, og det var 27 grader inne her. Kan ikke akkurat si at jeg følte meg så bra heller.. Løsningen ble å åpne en del vinduer, var så mye vind at verandadøren ikke kunne stå oppe. Ble heldigvis levelig temperatur etter en stund.

Formen er bedre, så satser på jobb igjen imorgen. Tore og Kaos er ute på tur, jeg og Amanda holder oss hjemme. Heldigvis var det nå jeg ble syk, når jeg først skulle bli det, er litt opptatt resten av uken.
Kaos var hjemme hos seg selv fra torsdag til i dag, og jeg trodde kanskje at Amanda var «over» de mest spennende dagene.. tja, tror vi skal være ekstra forsiktige noen dager til 😛 Hun er jo så utspekulert også, så stoler overhode ikke på henne.

IMG_3140 (800x533)

6 kommentarer om “Sover du

 1. God bedring!
  Bank i bordet og alt det der, jeg har ikke hatt omgangssyke siden jeg var barn, og det til tross for at jeg nå har jobbet i samme bygning som 300 barn i halvannet år.

  Liker

  1. Takk! 🙂
   Jøss, det var litt av en «rekord», er nesten så jeg hadde tenkt å spørre om du var sikker på det, men regner med at du vet det best selv 😀
   Jeg tror man på en måte blir immun når man jobber på slike steder, ellers hadde jeg vært syk hele tiden, det er jo liksom noe hele tiden.

   Liker

   1. Tro meg, det er jeg helt sikker på :p
    Jeg hadde forventet en skikkelig sjau av noe slag i løpet av de første månedene jeg jobbet der, men når det ikke har kommet nå, selv etter å ha hørt om alle omgangene det har gått noe på de forskjellige trinnene, så tror jeg ikke det kommer noe stort heller. Som du sier, man blir nok litt immun.

    Liker

 2. Håper du er bra igjen nå, og at det var bare en sånn kort «24-timers» greie! Så greit at det kom «beleilig» da. Slike ting har jo det med å komme på de verst tenkelige tidspunkt som regel. God bedring, hvis du ikke er på topp igjen enda 🙂

  Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..