Gikk til hodet på meg

Bra form igjen i dag, så lenge det varte.. Det varte nå godt som hele arbeidsdagen, så da var det bare å komme seg hjem å finne noe medisin.
Fikk et lite «problem» i dag, og det «gikk til hodet på meg». Og den som ikke hadde igjen medisin mot migreneanfall i vesken.. jepp, det var meg. Når jeg fikk kommet meg hjem så var ikke migrenen lenger murrende, den slo til for fullt, så da var det å finne en tablett og en sofa etterhvert. Problemet løste seg forøvrig greit etterhvert, var bare en tlf unna løsning 🙂

Jeg klager ikke så ofte over migrenen eller migreneanfallene (og gjør ikke det nå heller altså, sparer det til en gang det er verre 😛 ). Jeg er «vant» til det, og har medisin som virker veldig bra, stort sett.. men noen ganger passer det svært dårlig.
Nå er hodet som det skal være igjen, og jeg har gjemt oppvaskmaskinen..

 

 

 

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..