Hva om man blir bitt av orm

I dag var det merkelig nok tyngre å gå på tur, men ble nesten to timer oppe i skogen.

IMG_3156 (2) (800x621)

I går kveld kom det mail om ny cache, og etterhvert var vi på vei for å finne den. Fant ut at det passet bra å bli FTF på en cache, ettersom vi hadde drevet med cacher tidligere på dagen.
Når vi gikk oppover for å finne cachen i går kveld som forøvrig heter «Ormelendet» og befinner seg i et område man kan støte på orm, så snakket vi om orm, og jeg kom plutselig på noe.. og sa «hva skal man egentlig gjøre om man blir bitt av orm»? Det første som slo meg var det opplagte, ringe dyrlegen 😀
Altså jeg er så fokusert på hva som kan skje med Amanda, og vet til punkt og prikke hva jeg skal gjøre om vi er på tur og hun blir bitt. Om vi er på tur og jeg blir bitt, så var også min første tanke å ringe dyrlegen..
Men sjekk Hoggormbitt (apotek1) så var det gode råd der, og først og fremst, ring legen!

 
Har fått sjekket flere av cachene mine selv også, og de aller fleste er fine og tørre. En del er naturlig nok litt for tidlig å sjekke, snøen ligger langt nede noen steder.. men det kommer seg etterhvert får man tro.

 

 

4 kommentarer om “Hva om man blir bitt av orm

 1. Hva skulle vi gjort uten veterinærene 😉
  Det sies jo at man skal holde hunden så mye som mulig i ro på vei til veterinær. Og så tenker jeg på hvordan i himmelens navn jeg skal holde Nairo i ro, så han ikke stresser unødvendig. Vel, han stresser stort sett alltid på tur, og han stresser enda mer hvis jeg bærer han. Så da er det liksom ikke så lett å gjøre det korrekte.

  Liker

  1. De er gode å ha 😀
   Jeg tror Amanda hadde vært grei å holde i rolig tempo, spørs bare hvor langt vi hadde vært fra bilvei.. men oppi skogen her er det heldigvis ikke slik veldig langt til veien, spørs litt hvor man går. Å bære henne tror jeg ikke vi skal satse på..
   Men samtidig er det greit å tenke på at minst 30 % av bittene er uten gift, så man kan være heldig også.
   Jeg kommer uansett til å ringe, venter ikke å ser om det kommer reaksjon eller ikke nei.
   Og så tror jeg at de fleste hunder overlever også 🙂

   Liker

   1. Nabohunden ble bitt for et år eller to siden, og de holdt på å miste henne. Jeg har alltid vært forsiktig, men etter det har jeg nok blitt enda mer forsiktig.

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..