Mystery på rekke og rad

Enda en veldig flott vårdag, når man ser bort fra at et var -10 grader i morges! Det var litt kaldt, og tar veldig lang tid før det blir varmt med slike temperaturer.

Vi fant fire (ja tenk, fire!) mystery i dag, (og klargjorde forresten en annen mystery)
En av de er en 5/5, og den trodde jeg at jeg kom til å la være ulogget, men fikk et lite hint plutselig, og da løste resten seg plutselig av seg selv. Det er lenge siden, men tenkte den fikk ligge til senere.. senere ble i dag, og den ble enkelt funnet, og etterhvert logget.. GC6AKDP for de som er interessert. Jeg er forresten ikke så mye mer glad i disse blå ? etter i dag, om noen skulle tro det 😛

 

Så fikk jeg støvsuget og moppet raskt hjemme (det trengst!) og så tok jeg med Amanda og dro til skogs. Jeg hadde et lite håp om 100 «etasjer» på fitbit armbåndet, og på kort tid.. så da ble det nesten rett oppover.. og når vi passerte 101 etasjer, da snudde vi! Det får da være måte på.. Men det var flott i skogen i dag også, og som vanlig så fikk vi sett elg. Kom plutselig over noen gamle hustufter også, Amanda var svært så interessert i ene veggen..

DSC_0021 (1) (640x360)

DSC_0023 (1) (640x360)

På tur ned så forstuet jeg nesten ene foten min, den trakket ned i et hull, og resten av meg fortsatte bare.. heldigvis ser det ut til at det gikk bra, denne gangen også 😛
Slik terreng i skogen er faktisk veldig bra å gå i, for både folk og dyr. Men er jo en fordel å kunne holde seg på føttene.

Tore laget middag/kveldsmat, så nå er det å slappe av resten av kvelden 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..