Utejobbing

Hjem fra jobb og ut for å jobbe. Amanda jobber også.. synes hun 😀
Skal være glad når vi blir ferdige med alt av raking ute her, minuset med slik hage.

IMG_3083 (640x373)

Men i løpet av august har vi vel grønn og fin plen her, igjen.

Ser ut som det kan bli litt problematisk å bli ferdig med strikkejakken min med det første.. Garnet står på restordre, uten noen nærmere dato. Så jeg får vente litt til og se det an, ikke så mye annet å gjøre. Imens har jeg begynt på noen lekre sokker 😀

About the Author

Posted by

Kategorier:

Hverdagsblogg

2 kommentarer

Så flinke dere er! Jeg har ikke gjort noe som helst ute ennå, bortsett fra å beundre krokusen, og å konstatere at påskeliljene snart blomstrer.
Jeg rekket opp prosjektet jeg begynte med etter genseren, det gikk opp for meg at det ikke på noen som helst måte ble som jeg hadde tenkt. Så da har jeg begynt på et nytt prosjekt, og selv om det er ganske monotont, så er det et koselig prosjekt, det er lett, det går fort fremover, og jeg tror jeg kan overleve å strikke flere tilsvarende 🙂

Lik

Nåja, det blir litt nå og litt da, orker ikke drive i mange timer, og ikke klarer jeg det heller. Men tror vi har begynt tidlig i år, så har mye å gå på.
jeg synes det kan være veldig greit med litt monotont imellom når jeg strikker, så jeg har som oftest et par sokker jeg strikker på nå og da, når jeg ikke trenger tenke 😛

Lik

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers like this: