Vårdag

Enda en flott vårdag 🙂 Og i dag er nesten hele halve plen blitt luftet.. ufattelig hvor mye dødt gress, løv og dritt.. det blir i løpet av høsten og vinteren. Kanskje det blir grønt til slutt i år også, men ikke noe grønt å se i plen enda.
Var forresten å kjøpte ny rive i dag, og etter prisen å dømme så burde den nesten ha gjort jobben selv.. Valgte en som skal være veldig bra, og for å være ærlig så er den veldig bra også, bortsett fra at jeg må gjøre litt av jobben selv.
På vei for å kjøpe riven så tok vi en rask sjekk etter en cache som var kommet samme morgen, det var jo en mystery, så sjansene for at det skulle lykkes var i mitt hode ikke så stor. Vi fant den ikke, men en av oss var heller ikke så videre interessert i å lete eller sjekke mer om den.. Og min interesse over slike cacher økte ikke etter dette 👿

Tror Amanda har kost seg i dag, hun kunne jo bare rusle rundt ute her mens vi jobber, eller ligge å slappe av. Kaos koste seg i hundegården, og heldigvis syntes Amanda det var greit å ikke ned der mens hun var ute.

Jeg laget middag i dag, og dessert.. Kjelen som desserten ble laget i skal få stå med vann og zalo i til i morgen, merkelig nok så ble det ikke noe brent smak på desserten.
Middagen ble grei, koteletter og stekte potetbåter, og laget nytt tilbehør

IMG_3060 (640x427)

Underveis så tenkte jeg at dette ikke ble så godt, pga lukten.. men så smakte det veldig godt likevel.

2 kommentarer om “Vårdag

 1. Kan du ta med deg den gode riven din og ta en runde her også? Hvis du samtidig har en motorsag, en fliskutter, ei tønne vi kan brenne rusk og rask i, jord og plenfrø, så kommer vi langt med 3-4 ukers jobbing :p
  Glem mysteryer som ikke er selvforklarende, de er bare teite alle sammen.

  Liker

  1. Hehe, ja det skulle jeg gjort 😀 Jeg kom plutselig på hva jeg skulle gjøre i fjor vår, som aldri ble gjort.. så nå skal jeg se om jeg får gjort det i år. Heldigvis er det bra vær fremover, men var kaldt nå i kveld.
   Kan egentlig bare si meg enig! 😛

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..