En lang dag

Dette ble en litt lenger dag enn vi tenkte, mye pga været. Vi kjørte dit vi hadde tenkt, men der var det så mye vind at vi bare sto å vugget.. Synd, for var virkelig flott å lufte hund der. Vi sjekket været videre for morgendagen, og fant ut at vind og regn var en dårlig kombinasjon, så vi snudde nesen andre veien. Merkelig hvor kort tid vi brukte på å kjøre tilbake..

Dagen i dag startet forholdsvis bra.. Vi fant ut vi skulle kjøre tilbake (da også ja) litt for å finne en kirke vi hadde  oversett. Dette må være en spesiell kirke, for plutselig hadde vi oversett den en gang til, og vi var fire km forbi.. Men der vi stoppet for å snu, der var det en cache, så var bare å traske seg innover skogen litt. Jeg så at «noen» hadde gått før meg, så gikk i de sporene, de var litt rare..  så etter å ha kikket litt mer på de så oppdaget jeg at jeg gikk i sporene etter en elg. Men så oppdaget jeg cachen, så glemte hele og halve elgen.
Så kjørte vi tilbake enda en gang.. På tur til kirken så oppdaget jeg en annen cache jeg fikk lyst til å prøve å finne, og vi prøvde virkelig.. Men cachen dukket ikke opp, jeg hadde liten lyst til å gi meg, og vi fant vel sannsynligvis ut hvor cachen er, men det hjelper ikke alltid. Så det blir en DNF.
Men men, det var jo en kirke vi egentlig var ute ute etter.. Og nå fant vi kirken lett, den lå jo like ved veien. Jeg visste også at to andre jeg kjenner hadde vært innom der tidligere, men det hjalp ikke mye. Vi fant ingen cache, ikke så eller leste vi noe om at det skulle være noe «spesielt» med den heller, så vi ga opp etter litt. Cachen er helt sikkert borte.. To DNF etter hverandre var mildt sagt irriterende, kirken brydde jeg meg ikke så mye om, men den før der.. 😬😠😤😭
Jeg vet at den kommer til å irritere meg til jeg er der neste gang,.. Jaja, vi fortsatte turen, og etterpå ble det tre funn like etter hverandre. Det føltes veldig godt..

Vi har funnet en del (alt er relativt, vi har egentlig ikke funnet så mnage cacher, årstiden og en del snø gjør mange av de utilgjengelige) veldig fine/morsomme cacher. Og så synd man ikke kan legge ut bilder av de, fant blant annet en i et tre.. et fantastisk tre (som hadde påskeegg med twist i).
I dag ble det 15 cacher, og med tanke på starten vi hadde så føles det veldig bra.
Blir nok tidlig kveld på oss, som vanlig 😊

Her ved den første DNF!

image

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..