Feriestart og Innelåst

Det ble en litt innholdsrik dag, som startet tidlig. Våknet til vanlig tid, med migrene, det er jo typisk når ferien starter. Men har medisiner som fungerer veldig bra, så det gikk seg til.
Amanda har ikke vært inne i bobilen siden ifjor, så da hun gikk inn i bobilen i morges så tenkte jeg hun kom til å snuse litt og slik. Men hun tok bare en runde, og satte seg ved buret for å inn. Sannsynligvis så husket hun veldig bra at hun ofte fikk godbiter etter å ha kommet inn i buret i fjor.
Vi var på veien tidlig, og første stopp var egentlig Otta, passet bra å innom den nye butikken der.. Er jo blitt Coop Extra 😃
Men Amanda peste mye etter en stund, jeg får veldig akutt behov for å tisse etter migeneanfall, og Tore skulle sjekke et blinklys på bilen, så vi svinget inn på en flott rasteplass med moderne toalettanlegg..
Jeg har vært der før et par ganger, så viste ta jeg måtte ha med kort for å åpne døren. Vi stoppet, Amanda slappet av, Tore gikk ut, og jeg gikk ut og inn på toalettet. Jeg ble fort ferdig, men så skulle jeg ut igjen.. Altså, jeg er ikke slik veldig ung lenger, men er heller ikke så gammel at jeg ikke kan lese en steg for steg beskrivelse for hvordan man skal komme seg ut av en do..
Så merkelig tenkte jeg, når jeg ikke kom meg ut. Jeg har som sagt vært der før, og har også vært på andre lignende anlegg, uten problemer. Jeg leste punktene i beskrivelsen etterhvert som jeg gjorde hva som sto. Det sto også hva man skulle gjøre, om døren ikke åpnet seg, jeg gjorde det også, men sto like fordømt inne på doen med døren lukket.
Jeg har jo også sett filmer på hvordan man kan ordne slik, så jeg stilte meg rett foran døren og sa «sesam, sesam lukk deg opp», tror du døren åpnet seg? Niks! Så da vissste jeg egentlig ikke hva jeg skulle gjøre mer.
Nå kunne jeg selvsagt ha ringt til Tore, hadde det ikke vært for at mobilen min lå inne i bobilen, har jo ikke bruk for mobil når man skal på do!

Så sto jeg der da, og tenkte at jeg trengte ikke være redd for å bli nødt på do selv om jeg var innelåst.. Jeg ble ikke redd selv om jeg sto der helt alene heller, regnet med at Tore kom til å savne meg etterhvert, om ikke annet når det gikk opp for han at det hadde vært veldig rolig veldig lenge rundt han. Men jeg begynte etterhvert å stusse litt på hvorfor han ikke kom, om han ikke bare benyttet anledningen til å dra videre, med forklaringen at han ikke visste.. Men trøstet meg med at siden det var så tidlig så kom det helt sikkert noen andre etterhvert.

Etter enda lenger tid (hva i all verden trodde Tore at jeg drev på med 😠) så hørte jeg noen gå utenfor, og så Tore som spurte om jeg var ok. Joda, alt i orden, sa jeg, og spurte om han kunne åpne døren.. Han hentet et kort, men døren åpnet seg ikke.
Det er slik lås man kan vri om inne på døren, men om man brukte den så fikk man opp døren en halv cm.
Så sto vi der da, på hver vår side.. Og etter litt om og men kom jeg meg ut med hjelp a Tore.. Og jeg blir aldri å gå på en do ute uten mobiltelefon noen gang mer!

Så kom vi oss videre til slutt, og var inne å så på den nye coop extra butikken på senteret. Møtte til og med en veldig hyggelig butikksjef 😄😀
Vi fikk handlet litt, og så dro vi videre nedover.. Kjørte ned til Vingrom før vi tok første cachen, hadde egentlig ikke tenkt å ta den, men leste litt om den, og da gikk vi. Kan ikke si så mye mer om den..
Etterpå kjørte vi videre, og havnet på Dokka. Her har vi vært før, ble noen få cacher nå også. Det kunne blitt noen til, men de kom veldig brått på oss etter veien inn til Dokka, slik «nå kjørte vi forbi», og litt mye trafikk etter veien, så var bare å kjøre videre. Litt feil årstid til noen også, men vi skal jo uansett tilbake hit en gang eller flere.
Ble fem-seks cacher, logger kommer  når vi engang er hjemme igjen. Bilder kommer også, men ikke i dette innlegget.

Vi var forresten å vekta i dag, jeg var sikker på at nå, nå hadde vi langt over tillatt vekt. Helt full vanntank, fylte dieseltanken hjemme (ja ok da, da hadde vi jo kjørt noen mil), en del mat, mye drikke og alt annet nyttig og unyttig. Vi hadde faktisk en del kilo å gå på, er bobilen sin det 😄

Ble en veldig lettvint middag på oss i kveld, pølser, potetsalat og mjukbrød. Kjenner at det er feriestart, så blir en tidlig kveld tror jeg. Hvor vi skal videre vet jeg ikke.. morgendagen vil vise 😎

4 kommentarer om “Feriestart og Innelåst

 1. Det var jo litt av en start på ferien! Migrenen kunne du helt klart fått sluppet unna, men å bli innelåst på do a gitt! Synes jeg hører deg og Tore om 20 år, sitter og mimrer «Husker du den påsken jeg ble innelåst på do??» 😀
  God tur videre, sørg for å eventuelt bare låse deg inne i bobilen heretter :p

  Liker

  1. Ja, men fordelen er at den er lett å huske 😂 Jeg klarte å låse meg inne i bobilen i kveld.. Måtte finne nøklene og låse opp med, teknisk anlagt.
   Takk skal du ha, litt morsomt å dra uten så mye planer 😁

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..