På ville veier

Idag tenkte vi å finne et sted for natten tidlig, og det skal være sikkert vi gjorde. Før klokken var tre hdde vi funnet et riktig så fint sted å være. Hva det heter her skal ikke jeg si så mye om, egentlig ingenting, men vi lot være å ta fergen, den kom mens vi lette etter en cache.

image

Vi leter etter cacher på lykke og fromme, som vanlig.. Noen tar vi pga navn, noen fordi de knirker, favorittpoeng er ofte en god pekepinn (der ble jeg skuffet i dag, så en som vi ikke hadde tenkt å lete etter, men så så jeg at den hadde så mange favorittpoeng, så vi trasket i vei. Cachen ble funnet, og jeg ble skuffet, den får ikke noen sløyfe fra meg. Er ikke derned sagt cachen var dårlig.. men er litt forskjellig hva man liker), noen cacher tar vi fordi de ligger lettvint til etter veien, og noen pga grader på vanskelighet eller terreng, noen tar vi fordi vi har hørt/lest om den. Så det finnes mange grunner til å ta de forskjellige cachene

Vi måtte over en hengebro for å finne en cache i dag, og mens vi gikk der så spurte jeg Tore om det ikke skulle være en hengebro, for kjentes ikke slik ut.. ikke før spurt så fant jeg ut at joda, det var hengebro.. det gynget plutselig litt.
Apropos gynging, bobilen gynger litt noen ganger.. Amanda er veldig rolig i bobilen når vi står rolige, hun går litt fram og tilbake for å se.. Ellers så ligger hun rundt omkring.. Om natten så sover hun nesten bedre enn hjemme, men hun sover jo ikke hele natten sammenhengende. Det hender hun må opp for å finne en bedre liggestilling, og når hun legger seg så er det rett ned med et brak, så jeg våknet noen ganger av at bilen gynger pga Amanda.
Men Amanda vet veldig godt når det er på tide å stå opp om morgenen

Jeg er jo den som ofte sitte å ser på geocaching appen når vi kjører, og da selvsagt også kartet. Vi kommer til et kryss, Tore spør hvilken kant vi skal kjøre, jeg sier høyre, og han kjører til venstre.. For de som kjenner meg er det kanksje ikke så rart, men denne gangen var det høyre som var riktig, det er jo faktisk 50% sjanse for at jeg har rett.. Som jeg sa til Tore etter at vi hadde kommet oss på riktig vei igjen, jeg vet ikke hvem det sier mest om.. Stakkars de som stopper å spør meg om hvilken vei de skal ta.. Ikke bare oss jeg sender på ville veier 😎

Noen kirker fra turen

image

image

image

Bildene er tatt med nettbrettet, så hvordan bildene ser ut slik ellers vet jeg ikke.. Nå har vi vel nok kirker til både en og to utfordringer sikkert, men det er plutselig litt morsomt å se de forskjellige kirkene uansett. Og det finnes så mnage forskjellige kirker rundt omkring at msn slutter ikke å la seg imponerer. Synd jeg ikke begynte med å ta bilde av de fra første stund, for ikke å glemme at at skulle skrevet navn på bildene, om hvilken ⛪ det er.

2 kommentarer om “På ville veier

  1. Det virker som om dere koser dere ihvertfall, og det er hovedsaken. Uansett hengebroer, dårlige og gode cacher, gynging og kirker i bøtter og spann 🙂

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..