Litt av hvert, igjen

Amandas nye navn er Pass deg, av en eller annen grunn er hun litt i veien noen ganger. Og kan vel ikke akkurat skryte av at hun er så flink til å flytte på seg uten videre, hun forstår ikke (eller gidder ikke) at hun må flytte seg.
Samtidig er hun så liten en hund at jeg klarte å ikke se henne midt på gulvet.. heldigvis gikk det bra med oss begge :mrgreen:

Søndag i dag, og jeg pusler med litt småtteri av alt mulig.. I morgen skal jeg vel begynne å ordne til litt i Mystery, og jeg gleder meg! Har en stor plastdunk inne her som jeg har mye forskjellig i.. etter at jeg ryddet ut i høst. Pluss at det er litt her og litt der ellers av saker, ser for meg at det kan bli litt leting..Men jeg husker jo ikke hva det var, så det blir nesten spennende. Har kjøpt en del nå som jeg vet vi gikk tom for, eller som vi har brukt gjennom vinteren. Alt av tørrmat, krydder og slik.. er ting som ikke ble lagret. Tror ikke vi blir å ha så mye tørrmat lagret i bilen før senere på våren, får ta med det vi trenger i påsken.
Noe av det jeg liker er å ha mest mulig av det man trenger i bobilen, så man nesten bare kan dra på minuttet om man finner ut man vil på tur.

Jeg har skrevet lister for påsketuren, bl.a med mat. vet ikke hvor lenge vi blir borte, så «i verste» fall blir vi borte hele påsken. Eller litt verre, vi blir hjemme.. da skal det bli bra dårlig vær på alle kanter.
Skal ha med det jeg finner av sko.. Tore uttrykte litt bekymring om jeg hadde nok.. det vil tiden vise. Skal ha med en del ullsokker også.
Bare utstyret, maten og alt annet Amanda skal ha med tar en del plass, og veier en del. Hun har selvsagt egen liste.. skulle nå bare mangle, håper hun har vett til å krysse av ettersom det blir pakket..
Lurer på om ski burde stå på listen min.. det var i utgangspunktet tull, men man vet jo aldri, topptur etter cache.. (det var ihvertfall tull!)

Vi vet jo ikke hvor vi skal enda heller, så det blir å se på værmeldingene utover uken. Det har tendenser til å forandre seg litt på en uke, men sannsynligheten for vestover er kanskje størst.

Jeg har måket verandaen fri for snø i dag, er igjen en del is, men den smelter etterhvert utover uken regner jeg med. Kan tenke meg at Amanda ser frem til å kunne bruke verandaen igjen også, så hun får passet på litt..

IMG_0509 (800x534)

Tenkt å hatt en snøfri hage, sukk! Men det er meldt mildt stort sett hele uken som kommer nå, så da merker vi vel fort forskjell på snømengdene her.

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..