Lager blodspor i snøen

Har vært en dyrerik dag.. Startet med fem rådyr i morges, som gikk litt å surret og spiste like oppi skogkanten her. En av de, rådyrbukken sto faktisk helt i veien et par ganger, bare for å kikke..
Når vi skulle på butikken i ettermiddag så vi tre elger like ved veien både når vi kjørte bort og hjem igjen, tror de koste seg veldig med mye snacks..

Var -17 i morges, men tror det er siste morgen med kulde. Pga temperaturen fant jeg ut at jeg skulle gå tur i ettermiddag isteden for i formiddag, men ombestemte meg etterhvert. Det var blå himmel og sol, gradene gikk opp til -5, og da var det så flott ute at jeg tok med Amanda å gikk en tur.
Etter vi hadde gått en stund kom vi over bra ferske elgspor som Amanda fulgte, jeg lot være å si at elgen hadde gått andre veien.. følger man spor så følger man spor, ikke så nøye hvilken kant man går i forhold til dyret.
Og mens vi gikk der og det gikk jo oppover, så oppdaget jeg plutselig at vi gikk å trakket i skare. Det var slik at man nesten kunne gå oppå (jeg skrev nesten altså..) men så gikk man gjennom. Og slik føre er ikke så bra for de uten sko, så vi trasket oss nedover igjen, dessverre litt for sent, Amanda laget blodspor i snøen. Veldig irriterende og «unødvendig», men det skjedde nå da likevel. Er jo ikke slik veldig galt, men tror vi skal se an været og hvor vi går i morgen, om vi går.

IMG_2737 (800x533)

IMG_2728 (800x769)

Vi fikk lekt oss litt oppi skogen da 😀

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..