Snøen som falt i fjor

..ligger enda.
Noe så deprimerende.. satt å så raskt gjennom noen bilder, og fant ut at jeg skulle se på bilder fra omtrent samme tid i fjor. Det var ikke så lurt, i fjor på samme tid var det veldig lite snø igjen, i skogen var det bart mange steder. Man kunne faktisk ane at det snart var vår.
Nå for tiden er det ikke antydning til vår, vi har snø så det rekker for neste vinter også, og kommer garantert en del til.
Jeg trodde det var så sent alt i fjor, men spørs om det kommer snø senere.. eller at det var bare her i «lavlandet» det var slik. Husker jo at jeg la ut cacher på Aursjoen i juni, og badet nærmest i snøen, for ikke å snakke om PT’en over Åsen. Jaja, det blir vel noen nye i år også, men venter vel til det blir skikkelig bart, tror jeg..

Har en del planer for helgen. men tror ikke jeg skal skrive om de før etter de er gjennomført.. er forresten ikke så mye spennende heller.

DSC_0010 (2) (800x450)

 

2 kommentarer om “Snøen som falt i fjor

 1. De siste dagene har det vært ordentlig vårstemning nede i sentrum. Har stått i solveggen ute på jobb og virkelig kost meg, og ikke minst gledet meg til helg, for da skal jeg ut på tur i skogen!
  På vei hjem i dag gikk det opp for meg at jo nærmere hjemme jeg kom, jo mer snø lå det langs veien og inne i skogen. Det vil si at alle stier og skogsveier er fulle i skare og is, og dermed ikke spesielt hyggelige å gå på. Så da spørs det hva det blir til i løpet av helgen, gitt 😦

  Liker

  1. Vi har fremdeles skikkelig vinter, både med snømengde og grader. Men har hatt noen flotte vinterdager denne uken, med sol.
   Skare og is er pyton når man skal gå tur, håper det retter seg etterhvert..

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..