Hysterisk morsom, du MÅ bare se denne

Jeg vet ikke hvor mange lignende slike overskrifter jeg har sett, spesielt på fb. Det florerer av morsomme og «morsomme» dyrevideoer på nett, og folk synes det er så morsomt, og deler.
Jeg har skrevet om det før, både om slike videoer på nett og på tv,  AFV (America’s Funniest Home Videos), mange av disse videoene er slettes ikke morsomme, og jeg blir rett å slett sinna når jeg ser mange av disse «morsomme» videoene.

Joda, det finnes morsomme videoer, som til og med jeg ler av.. Og jeg kan også forstå at noen er av en slik art at det kanskje ikke er så enkelt å forstå at det ikke er morsomt, selv om det ser morsomt ut. Men, om man selv har hund eller katt (som mange av videoene er av) så synes jeg at man faktisk bør klare å se at en del av disse videoene slettes ikke er morsomme!

Det gjelder alle dyr, og heldigvis ser det ut til at flere blir oppmerksom på dette, det hjelper på at f.eks avisene skriver om det, og at folk sier ifra!

Anbefaler å lese denne –>  Den søte dyrevideoen (dagbladet.no) 

Nå burde jeg hatt en morsom video å avslutte med.. og det har jeg jo 😀

 

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..