Vår i sikte

Jeg trodde jeg skulle publisere et flott og positivt innlegg på bloggen her i går kveld, men det skjedde jo ikke!
Jeg laget innlegget litt lenger, sent i går kveld isteden, irritasjonen og skuffelsen min var vel like store.
Innlegget er ikke ferdig enda, forhåpentligvis får det en litt mer positiv slutt i løpet av kvelden. Så da blir det publisert i kveld eller i morgen, kommer litt an på hvor sent det blir. Og nei, så veldig spennende er det ikke 😛

Begynte å orden til litt med Mystery i går etter jobb, og fortsatte i ettermiddag. Har fått gjort overraskende mye, og fått båret ut der mye også. Rart hva man «må» ha med.. Jeg burde kanskje finne fram påskeduk og pynt for å ha med også.. det var tull, å pynte i bilen på den måten skjer ikke. Men burde kanskje vurdere et påskeegg, eller to. Nå blir vi jo tre i bilen, så da burde det være tre påskeegg også.. Neida, skal se om det er igjen noe smågodt noe sted når det nærmer seg helgen,  hvis ikke så finner jeg vel noe annet.

Vi har hatt snøsmelting til den store gullmedaljen her i går, og til dels i dag. Det var 10-12 varmegrader her i går, snakk om vårstemning. Det skal bli knallvær i morgen også, men så er det vel slutt.. Men innen den tid har enda mer snø forsvunnet, hurra!

Jeg har funnet nytt reisemål for påsketuren vår, Nordøstvestlandet.. Vi satt å snakket om hvor vi skulle reise om Vestlandet ikke passet, og da klusset tungen min det til, så det ble litt merkelig. Det ser ikke ut til at Vestlandet blir så mye å skryte av fra helgen av, så da spørs det om vi bare må glemme det reisemålet. Vil jo være ute litt, både på mange korte turer og litt lenger, uten å bli klissvåt. Amanda hadde neppe brydd seg uansett..

IMG_2755 (800x800)

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..