Godt servert

Da ser det ut til at vi kan få levert matkasse på døren!
Jeg trodde jo at menyen var en overraskelse.. haha, men den ser man for mange uker fremover. Det er kanskje greit, men da var det å bestemme seg for kasse og uke.. Den kassen jeg helst vil ha i en bestemt uke er på feil uke.. så vet ikke om det blir å bestille nå. Får se på det litt, hva vi gjør.

Egentlig var det slik som i kveld jeg kunne tenkt meg å hatt det, kom en kokk med varer og laget middagen ferdig 😀

IMG_2662 (800x491).jpg

IMG_2664 (800x583)

Middagen var kjempegod, litt likt en del av det jeg har laget selv tidligere,  men et par nye ingredienser som gjorde det annerledes og veldig godt. Det er ikke alltid det er så mye som skal til, men så var det å komme på akkurat det da.
Så har jeg valget så tror jeg at jeg velger denne «matkassen» her, som også lager maten 😀


Amanda fikk seg en dusj i ettermiddag, hun liker det fremdeles ikke, men så lenge jeg står bak henne går det greit, hun sitter/står ihvertfall rolig, og virker som det var lurt å kjøpe et underlag til å ha i dusjen

DSC_0007 (800x450)

Nå håper jeg dusjingen hjelper litt på røytingen til Amanda, hun er ihvertfall veldig god og myk i pelsen nå 🙂

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..