Kort og godt

En dag med «vinterferie», som ble brukt til å rydde og vaske hjemme.. Men det var veldig godt å få tatt etter en del husarbeid, selv om jeg ikke fikk gjort alt jeg håpet på, slik er det når uken bare «forsvant».
Jeg kjøpte et par nye duker og blomster, veldig greit å ha noe å pynte med når man er ferdig. Og nå har jeg faktisk pyntet til påske.. Det er bare et par uker til påske, vi er forhåpentligvis borte i påsken, og påskepynten min er minimal.. et par gule duker, to gule blomster, husker ikke hva de heter men ligner på prestekrage (bortsett fra at de er gule), to ender.. og gule lys. Thats it!
Blomstene holder ikke så lenge, så greit de var billige, men forhåpentligvis holder de til påske.
Gjemte litt av «vinterpynten», det er jo snart vår.. selv om det ikke er så mye som ligner vår her synes jeg, mye snø og mer kommer, temperaturene er ok da, men skal bli kaldt igjen.
Jeg har funnet forklaringen på Amanda sine tidlige morgener også, hun har allerede stilt klokken sin på sommertid.. Det er mildt sagt irriterende, men det går vel over, om ikke annet så hjelper det litt når jeg skal stille klokken.
Men heldigvis har hun en del positive sider også, tidligere i uken var hun veldig medfølende og holdt meg med selskap på badet om natten.. Før det hadde gått ett minutt etter jeg hadde stått opp hørte jeg «snøfting», lukket opp døren og der sto Amanda, hun flatet rett ut ved føttene mine og der lå hun til jeg følte meg litt bedre.. og så gikk vi å la oss igjen.

 
Klippet håret denne uken, mye.. Litt over et år siden sist, så tenkte det var greit med ny time igjen.. Har hatt samme frisør i mange år, og hun har aldri klippet håret mitt så kort før. Det er jo ikke slik kort kort.. men kort nok, akkurat ned til skuldrene. Jeg er veldig fornøyd, så da spørs det hvordan det blir neste år.. Om jeg ikke bestiller time til striper, kunne tenkt meg lilla og grønne striper 😀

Amanda har forøvrig hatt en hard dag.. hun har jo selvsagt vært med å både rydde og vaske.. I helgen må vi få til en bra tur i skogen igjen.

IMG_2601 (800x533)

 

6 kommentarer om “Kort og godt

 1. Jeg minnes at jeg fikk litt «kjeft» når jeg sa at jeg hadde klippet meg og ikke la ut bilde, så kom igjen: bildebevis, ellers har det ikke skjedd! 😀

  Liker

  1. Hehe, der sa du noe gitt.. skal se om det kommer noe i løpet av påsken 😀
   Det er veldig behagelig kjenner jeg, og tar ikke et halvt døgn å tørke håret 😛

   Liker

   1. Kom hit i påsken, du, så skal jeg vel ta bilder av deg, jeg 😀
    Mitt hår har grodd ned til trivselslengde nå. Har ikke klippet meg etter at jeg tok den store jafsen, men nå tror jeg at det snart er på tide med en stuss igjen 🙂

    Liker

    1. Hehe, vi snakket om det for en tid siden, i forbindelse med når vi skal begynne med tablettene til Amanda, men sannsynligheten er veldig liten i påsken. Men det er jo været som bestemmer, jeg skal ha minst mulig snø og fint vær.. så da spørs det om vi kommer oss på tur i det hele tatt 😛
     Her har det snødd igjen! 😦 Og ikke bare her ser jeg, ser ut som det har lavet ned mange steder siste tiden.
     Jeg er veldig tilfreds med lengden nå, så da spørs det på om ett år.. Men klipper du håret mer enn en gang i året altså.. 😛
     Jeg burde nok ha stusset det litt oftere, men jeg gidder sjelden, og da blir det å ta mye når jeg først er der.

     Liker

     1. Selv om påsken er tidlig i år, har jeg mine tvil om at det kommer til å være mye snø her da. I skrivende stund ligger det en mm snø i gropene ute på jordet, noe is og snø i skogen og der hvor brøytekantene har vært, ellers er det minimalt. Nå aner jeg ikke hvordan været skal være fremover, men det er nok ikke noe fare for at snøen som eventuelt kommer blir liggende.
      Jeg klipper 1 til 2 ganger i året, det får jaggu være nok 😉 Og når det ikke blir slitt i tuppene, er det ikke noe vits å ta det oftere heller. Det er en av fordelene med å ha langt hår 😀

      Liker

      1. På en måte synes jeg det er greit at påsken er i mars, påske er jo vinter.. Men for egen del så synes jeg den kan være i april, slik som neste år 😀
       Vi har forøvrig det knallfine vinterværet i dag, rundt 0 grader, snø i trær og på bakken, sol og nesten vindstille. Typisk påskevær 😀
       Jepp, langt hår, eller slik som bare kan vokse uten at man trenger gjøre noenting er veldig greit. Jeg har ikke tålmod til å styre med håret hver dag, eller hver mnd.

       Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..