Bobil til salgs

«Vår» bobil selges, se lenger nede i innlegget.

Jeg synes prisene på bobil er merkelig høye for tiden, bare for moro er jeg innom på finn å ser på bobiler en og annen gang.. spesielt i den prisklassen vi har hatt og har bil +/-, litt morsomt å sammenligne litt.
Med de prisene jeg ser bilene ligger på nå så er jeg glad vi ikke skal kjøpe nå. Men, og et stort men også, det står ikke noe som helst om hva bilene blir solgt for. Det er ofte mye å gå på i forhold til pris, en del selgere slår fort av både 20 og 30 000 kr om man viser sin interesse, nesten uten at man har spurt. Andre bobiler blir annonsert på nytt med på finn med «ny pris».
Og jeg tenker noen ganger på at det sikkert er en del som kjøper uten å se an markedet. Det er litt «rått» når en bobil som selges for f.eks 400.000kr ett år, selges for 450 000 kr neste år, ett år eldre og 20 000 km lenger kjørelengde. Men det er markedet som bestemmer, er klart at selger vil ha mest mulig for det som selges.

Nå en dag oppdaget jeg plutselig bobilen «vår» på finn, igjen.. Jeg får jo nesten et forhold til bilene vi har, det er ikke bare en bil.. Alle bobilene vår har jo hatt navn også. Ihvertfall så var det «Micro» som var til salgs. Vi fikk god hjelp av forbrukerrådet med bilen i fjor. Jeg skrev innlegget En bobildrøm i grus etterpå.
Jeg går utifra at bilen ble reparert og at kjøper fikk beskjed om hvordan bilen var da den ble solgt på nytt i fjor sommer. Den ligger ihvertfall på finn igjen, langt over hva vi ga for den i 2014. Bobiler er jo rene investeringen det..

Vi skal hente hjem Mystery en av dagene, og kan knapt nok vente på årets første tur 🙂

IMG_0100 (800x661)

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..