Skal ikke spises

 

Når man har barnebarna en helg så regner jeg ikke med at man får sovet så lenge. Jeg hadde rett der, Amanda vekket meg litt før syv, og skulle ikke sove igjen. Og for de som ikke vet det, Amanda er hunden! Barnebarna sov de, så da måte jeg liste meg opp med Amanda. Nå sto alle opp nokså fort etterpå, så da var alle tilfreds 🙂

Barnebarna liker å leke med modelleiren, Amanda liker å spise den! Regner med at den ikke er så farlig å spise når det er små barn som leker med den, selv om det står at den ikke skal spises..
Jeg fikk forresten et tips om at det gikk an å lage modelleire selv, det hadde jeg ikke engang tenkt på, men tror jeg skal prøve på det senere. Litt morsomt å se hvordan den blir, og om noen skal spise litt nå og da så er det kanskje greit å vite hva som er i den..

I dag ble det ingen tur i skogen, men Amanda fikk være med å levere barnebarna. 3 timer i bil er jo helt sikkert ikke noe som sto øverst over hva hun hadde lyst til å gjøre i dag, men siden jeg visste at det sannsynligvis ikke ble noen tur etterpå så syntes jeg det var greit hun ble med.

Vi hadde en flott tur i går, selv om den ikke ble så lang (ca en time). Tore skulle steke pannekaker så da var de andre opptatt med det, passende tid å gå på tur, og hjem til nystekte pannekaker 🙂
Det var sol og fantastisk flott vintervær ute når vi gikk, når vi kom hjem var solen borte, men været var fremdeles veldig bra, påskevær..

IMG_2580 (800x533)

 

 

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..