Ett event, to cacher, tre dager

To cacher og ett event på tre dager, det må man si er bra, når man tenker på årstiden.

Dagen i dag startet tidlig, men er jo godt å komme i gang. Hadde time hos tannlegen tidlig også, orker ikke ha time sent på dagen om jeg ikke må, jeg gruer meg så forferdelig på forhånd at det er greit å få det overstått tidlig. Fikk i meg tre valerina forte i morges, så da gikk det noenlunde greit.
Gikk som vanlig veldig greit hos tannlegen, tatt i betraktning i hvordan jeg ser på det på forhånd. Må inn igjen et par ganger, men det går nok greit..

Jobbet noen timer etterpå, og så var det klart for skuddårsevent. Ble et veldig koselig event 🙂
Det kom en ny cache her i går,men siden jeg satt så godt i sofaen, og skulle se på tv (71 grader nord) fikk den bare være. tenkte vi kunne ta den senere i uken.. Heldigvis gjorde noen meg oppmerksom på at det er en spesiell dato i dag, som bare kommer hvert fjerde år.. så jeg fant ut at det kanskje kunne være morsomt å logge en cache på denne datoen. De to timene på eventet bare forsvant, og siden vi hadde Amanda hjemme måtte vi bare hjem og mate/lufte henne etterpå.men så var det å inn i bilen alle tre og avsted for å finne cachen. Den dukket raskt opp, og ble logget.
Nå er det å slappe av resten av kvelden 🙂

IMG_2637 (800x533)

About the Author

Posted by

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers like this: