Venter på noen

Litt usikker på hvem Amanda venter på, men viktig å sitte der når dynen ligger der.

IMG_2427 (533x800)

Fikk sett starten av vottene mine i helgen, men det ble en liten morsom ting med de.. Jeg og LB var på butikken for å kjøpe garn, og fant garn og farger som passet, men så hadde de ikke nok garn av de fargene, så var det å prøve å finne et annet garn som passet, er visst noe med antall masker på antall cm..
Vi så på forskjellig, men enten ble den lyse fargen for lys, eller så ble det for lite kontraster, men plutselig fant vi garnet og fargene som stemte. Senere på kvelden kom LB med noen garnnøster til meg, som var helt like.. nesten. Det var ikke samme garnet, men fargene var like, og det var garnet til vottene og garnet til jakken jeg strikker. Ikke rart jeg syntes fargene var fine:-)

Her er starten

sjiraffvotter

Da er det like før det er nye episoder av Big Bang Theory!

About the Author

Posted by

Kategorier:

Hverdagsblogg

2 kommentarer

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers like this: