En liten tur

..ble litt lenger en antatt.
Amanda (og jeg) spiste litt etter jobb, så måtte vente litt før vi gikk. Når det er ukedager og jobb blir det ofte bare småturer, slik tenkte jeg i kveld også.. men det var flott vær, og lyst lenge. Så da trasket vi i vei, oppover og oppover. Vi møtte Tore og Kaos, de var på tur ned. Senere kom det en på ski etter oss, sier litt om farten vi hadde.. å ha noen på ski etter seg er ok, også å bli passert av noen på ski, når man går oppover, men å ha noen etter seg på ski på tur nedover fristet ikke, så da tok vi av veien litt før vi hadde tenkt, og tok beinveien gjennom skogen.
Det jeg ikke tenkte på var at der vi hadde tenkt å gå var det en sti.. og at det er litt mørkere i skogen enn etter veien, litt mer snø også. Men vi hadde det flott på tur ned igjennom skogen i halvmørke.. det ble litt mye snø et par steder, men vi tok det rolig. Jeg fant ut at jeg overhode ikke hadde peiling på hvor jeg var etter en stund, men går man rett ned så kommer man uansett ned til der man er kjent til slutt, og plutselig var vi på en sti jeg kjente att, trodde jeg.. Det var feil sti, men kom oss nå ned og hjem etterhvert. Tror ikke det blir noen tur i morgen på oss, tror vi kommer til å kjenne det godt begge to, denne gangen også! Hadde vi holdt oss til veien så hadde det ikke blitt slik, men er jo god trening å tulle rundt i skogen på denne måten. Og så utrolig mye spor det var i skogen, morsomt for Amanda 🙂

DSC_0105 (800x450)

«Jukser» med bildet, det er fra helgen. Amanda gikk uten noe dekken i kveld, siden det er så mildt og heller ikke noe iskald vind. Har ikke sjekket noe vær framover nå, men det er allerede blitt skare på snøen mange steder, og det er ikke så positivt.

I natt var jeg ute med Amanda, lenge siden sist, er heldigvis ikke noe som skjer ofte. men må man, så må man.. og heller en tur ut enn å vaske gulv. Heldigvis er det fort ut, og fort inn igjen, og vi har den egenskapen at vi sovner igjen på minuttet både jeg og Amanda 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.