Omvei

Tror vi må slutte å gå disse småturene våre.. de har en tendens til å bli litt lenger så fort vi kommer ut. Og Amanda begynner å bli veldig mye bedre form enn meg, og hun er like blid og livlig på slutten av turen som på starten, det er forsåvidt jeg også 😛
I dag gikk vi bare den «lille runden», men la inn en ekstra bakke og litt til på slutten siden vi hadde brukt så kort tid, så da gikk tiden igjen.
Siden vi går etter skogsveier og i skogen får Amanda mye «hodebry» også, noe som er kjempeflott og viktig. Ikke uten grunn at vi ofte bruker lang tid på korte strekninger, men det er slik vi liker det, og er sjelden vi går bare for å gå fra a til b, omveier er bra.

DSC_0008 (800x450)

Må passe på å få gått en del nå, før kulden kommer igjen. Håper kulden er bare forbigående.. men leste at den skulle vare en stund. Hjelper jo ikke med sol 5 min midt på dagen heller, er jo på jobb på dagtid, og om kvelden blir det kaldere igjen.

Kaos ligger bare å drar seg han..

IMG_2424 (800x533)

Nei han gjør ikke det hele tiden, er ute å går her og der han også. Og så må han bare legge seg utenfor den døren som det er folk innenfor.. veldig smart, og ikke har han hastverk med å flytte seg heller.
Det ble ikke noen spesiell lang tur på noen av hundene i kveld, men de sover merkelig nok lit tyngre enn normalt begge to.

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.