Fra fem til en

Hadde virkelig god middag i dag, som vanlig.. Laget sechuansvin (oppskrift her ) og det er lenge siden, tok kanskje oppi litt mye chilipasta, men det smakte veldig bra.
Mens jeg drev å laget middag ruslet en haug med rådyr forbi oppi skogkanten her, jeg la ikke merke til de før LB sa fra. Koselig underholdning mens man lager mat.
Nå lurer jeg på hva jeg skal finne på i morgen, til middag.. skal alltids finne på andre ting 😛

I morgen skal jeg finne garn til vottene mine, gleder meg!
Og nå har jeg gått fra fem til en på strikkingen min, det er bare fantastisk! Jeg er vant til å strikke med fem strømpepinner, og det går veldig greit. Har gjort det i mange år, og har blitt mange sokker osv, det går egentlig av seg selv. Men å strikke så «mye» mønster på et erme med fem strømpepinner var litt verre.
Jeg har strikket noen omganger med rundpinnen på ermet, og man ser faktisk forskjell , forhåpentligvis jevner det seg enda mer ut etter vask og pressing.
Selvsagt har jeg klart å strikke feil igjen også! Det er ikke så mange omganger ned til feilene (jada, i flertall) men ærlig talt, jeg blir aldri ferdig om jeg skal drive på å rekke opp igjen, så jeg konkluderer med at det er litt sjarmerende med litt feil :mrgreen:

Nå får jeg vel strikke noen masker igjen, det går ikke akkurat fort, så prøver å fortrenge at jeg må ha to ermer..

Jeg har skrevet om den digre sofaen vi har, med god plass til mange, virkelig. Det er så godt med en sofa man har plass i, og slipper å sitte «oppå hverandre»

IMG_2371 (800x533)

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..