Ikke min dag..

Dette blir ikke det innlegget jeg hadde tenkt å skrive i kveld, siden så mye gikk galt.
Noen dager er virkelig irriterende, og det ser ut som det er smittsomt når noe går galt. Selvsagt er det ikke alt jeg kan skrive heller, siden noen ting inkluderer andre.. Men det jeg kan skrive om er dette:

Jeg skulle ned å sette på en vaskemaskin i kveld, og oppdaget plutselig en «løs» kontakt på gulvet.. jeg fikk bange anelser, og åpnet fryseren som kontakten tilhørte.. når en fryser er lukket så holder den på kulden, en stund. Jepp.. denne fryseren her var ikke så kald, jeg kjente raskt etter, og det var litt mykt det jeg tok i, og kan ikke si annet enn at det luktet litt heller. Jeg bannet litt, neida jeg gjør jo ikke slik, jo det gjør jeg!

Jeg vet utmerket godt hvem synderen er også, men han er ikke her denne uken.. Han skulle sikkert bare være hjelpsom, siden Tore flere ganger har nevnt at vi må se til å få ryddet opp i fryserene her. Vi har en stor fryser i kjelleren, og en mindre. Den største er hundemat osv, den var det ikke.. Den andre inneholder mat til oss. Og siden vi har fryseskap oppe på kjøkkenet så er jeg ikke så ofte i fryseren i kjelleren.. Og i fryseren i kjelleren er det mye godt, mjukbrødet jeg har «spart» på, indre og ytrefilet, sylte(r), brød og diverse annet jeg rett å slett ikke gadd å sjekke.  Slik mat vi ikke bruker hver dag.. Jaja, fryseren blir ryddet gitt.

Så skulle jeg ta ut søppel, vi har rull med søppelsekker på, med perforering som man river.. tror forsyne meg det er tredje eller fjerde sekken jeg river i stykker nå. Perforeringen er elendig, og det blir hull i bunnen av sekken, morsomt når man ikke sjekker bunnen først..

Puh!

 

Amanda tar det hele med ro, og ligger rett ut og bare slapper av, jeg bør kanskje fortelle henne at vi får besøk i helgen, og at helgen neppe blir så rolig..

Tilbakeblikk, 4. februar 2012 ❤

IMG_3866 (800x533)

About the Author

Posted by

Kategorier:

Hverdagsblogg

2 kommentarer

STOR trøsteklem!
Åh, så irriterende med den fryseren! Er ikke bare oppryddingsjobben det fører med seg, men all den maten man bare kan kaste. Føler virkelig med deg!
Hællenuffen, så lita og søt hun var!

Lik

Takk! Ja det var litt surt.. men kunne vært verre, kunne vært mer mat. Jaja, bare å begynne å handle inn igjen 😛
Ja så knøtt hun var, heldigvis ble hun litt større etterhvert:-D

Lik

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers like this: