Nattarbeid

Jeg var så trøtt i morges, har laget mat i hele natt. Når man er på et lag og man skal konkurrere om å lage mat, så må man ta natten til hjelp også..
Nå husker jeg ikke helt hvilken konkurranse det var, eller hvem de andre på laget var, jeg husker ikke hvilen plassering vi fikk heller, men jeg antar vi vant.. Spesielt siden vi hadde en råvare jeg aldri har hørt om før, tofurot. Jeg har prøvd å finne bilde av den, men det er umulig å finne. Den ligner litt på en persillerot, men er utrolig mye større, faktisk så er den større enn hva en kålrot er. Smaken var veldig god, vi skulle ovnsbake den sammen med en del andre rotgrønnsaker.

Jeg så forøvrig på Top Chef i går kveld..


 

Jeg og Amanda var alene i går kveld og i natt, og siden vi var alene i morges også så måtte jeg ta buss til arbeid, å sykle er liksom ikke noe alternativ denne tiden synes jeg. Det var så stille og pent å komme ut i morges og gå til holdeplassen. Vinteren er jo veldig flott enkelt ganger, på sin måte.

Jeg og Amanda koste oss med pommes frites (Amanda elsker frossen pommes frites, men jeg helst vil ha den stekt) og pølser i går kveld, lettvint og god mat.
Jeg kjøper alltid «opphøgde poteter» når jeg skal ha pommes frites hjemme. Har alltid synes de har vært best, før. Nå for noen mnd siden så syntes jeg ikke de lignet slik de har vært før, har vært en annen «smak», og ikke noen god smak. Det har irritert meg litt siden det egentlig skal være så godt.. I går tok jeg bare med en pose med pommes frites fra et annet merke fra frysedisken, og de var skikkelig gode! Så nå har jeg sendt mail til Hoff.


 

I går snødde det.. i kveld snør det.. og det er bare såå typisk at det skal snø nå! Det skal forresten komme snø i morgen også.. det er da måte på hvor flott det skal bli med all denne snøen!

Nå i kveld er det sesongpremiere på Big Bang Theory, dobbeltepisode, og jeg gleder meg! Flaks at vi ikke har Canal Digital..

Ikke alt på tv som er like bra, noe kan være litt skummelt synes Amanda..

DSC_0072 (1) (800x450)

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..