Det lyser

..et sted det ikke skal lyse, syntes Amanda. Vi gikk ut, og like etterpå oppdaget Amanda at lyset sto på i garasjen, og slik går jo ikke an. Hun boffet og la i vei mot garasjen meget handlekraftig.. Der var jo ikke noe spesielt, annet enn at lyset sto på, sannsynligvis hadde noen glemt å slå det av i kveld. Greit å se at man har en hund som reagerer på ting som ikke er som det skal.

Jeg strikker og strikker, og det er litt kjedelig å strikke samme mønster om og om igjen, og bare to farger. Men nå har jeg kommet så langt at jeg snart skal til med noen av de andre fargene, trodde jeg. Jeg fant fram boken og meterbånd og oppdager at jeg mangler fremdeles noen få cm. Greit nok, det tar ikke så mange dager.. men så når jeg leser videre så leser jeg, «legg arbeidet til side og strikk ermer» o_O
Akkurat det burde ikke komme som en overraskelse, min datter nevnte noe slik for en stund siden, men jeg valgte å overhøre det. Det dummeste er at jeg må strikke begge ermene før jeg i det hele tatt skal begynne med noen av de andre fargene, og annet mønster! Jaja, jeg kommer vel i mål med den, en gang..

IMG_2279 (800x533)

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..