Tøffe jenter, eller..

Nåvel, jenter og jenter..
Men vi fant ut vi skulle gå en tur i kveld, alle fire. Var bare en liten tur, men når vi kom oppi skogen her så skiltes vi i et kryss. Jeg fant ut at det var så fantastisk godt å komme seg ut igjen litt, så jeg ville ta med Amanda på en «lenger» tur. Så jeg og Amanda gikk alene i skogen etter det var mørkt!
Jeg hadde nok ikke kommet til å dratt ut på tur alene, men nå var vi i skogen likevel, og det var så godt et vær. Amanda  var veldig klar for tur også, så da gikk vi videre alene. Merkelig nok så gikk det veldig bra 😆

DSC_0015 (800x450)

Ble bare et elendig mobilbilde, men tok det med for å vise refleksene på dekkenet. Jeg var ikke klar over at snorene var refleks også.

Skal se jeg og Amanda blir noen racere til å gå alene i skogen i mørket! Jeg tror det er ca 3 år siden jeg gikk alene med Amanda i skogen her, og det var vel da jeg kom på Slender. Ikke google Slender om du vil gå alene i skogen 8O. Heldigvis kom jeg ikke på han før etter vi kom hjem igjen!

 

 

About the Author

Posted by

Kategorier:

Hverdagsblogg

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers like this: