Var kaldt i morges også, men det forandret seg utover dagen, så da ble det en kort kort tur i skogen for meg og Amanda. Kunne ha ventet enda lenger og fått bedre vær, fant jeg ut etter vi kom hjem, men det viktigste var uansett å gå en bitteliten tur.
Amanda blir veldig ivrig når vi skal på tur, men når jeg får på henne sele (og dekken) så setter hun seg bare å venter, fornuftig hund kan man si.

DSC_0010 (661x800)

Nå i kveld er det bare -4! Uten vind eller noe trekk! Fantastisk vintervær.
Jeg var ute med Amanda, siden hun insisterte på at hun måtte.. og det måtte hun nok også, men vi ble ute litt for å få litt frisk luft, og slik at Amanda fikk løpt og kost seg litt.
Har ikke turt å sjekket værmeldingen framover, blir sikkert noe helt annet i uken som kommer.

Kaos skulle komme tilbake i kveld, så jeg ordnet til rundt omkring tidlig. Bl.a så skiftet seg på dynen han har i gangen her, og tenkte at den kan jo bare ligge på gulvet til han kommer, da tok det bare sekunder før dette skjedde

IMG_2270 (800x533)

Jeg henger dynen på grinden der når Kaos ikke er her, slik at Amanda ikke skal tygge den i stykker, men nå så hun sin mulighet til å legge seg på den.
Kaos kom like etterpå, så var ikke lenge hun fikk ligge der.
Når jeg snakker om å ligge.. Jeg og Amanda sov til nesten ni i morges, det skjer ikke ofte. Hun har begynt å sove lenger om morgenen nå når det er helg, ferier og slik. Og jeg må innrømme at det er litt godt. Vanligvis sover hunder lenge om morgenen har jeg inntrykk av, alle vi har hatt har gjort det. Men Amanda følger min døgnrytme, spesielt om morgenen.. og det vil da si at vi er oppe tidlig, veldig tidlig på hverdager, og da blir det «tidlig» når det er helg også. Så at vi begynner å sove til halv åtte-ni om morgenen er veldig godt.

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..