Det var ikke morsomt

..sa Amanda, når jeg hadde tatt på henne potesokkene. Hun var ikke helt fornøyd nei, men hun sto nå rolig, og når vi kom ut så «glemte» hun sokkene. Jeg glemte de ikke, for måtte plukke opp de to fra bakføttene nokså raskt. De (sokkene til bakføttene) er for store, så får de ikke til å sitte på skikkelig. Siden Amanda ikke hadde noe på bakføttene turte jeg ikke gå så langt med henne. Men jeg syntes det var litt rart at hun ikke reagerte på å gå uten, hun er «snar» til å fryse på føttene sine, og man ser det.
Forklaringen kom når vi kom hjem, det var ikke så kaldt lenger, -11. Hadde jeg vist det skulle vi gått litt lenger, temperaturen ble lavere og lavere før vi dro, så trodde det skulle bli enda kaldere. Men det varierer med «mange» grader på få minutter. I morges endret det seg fra -19 til -16 på to minutter, før vi dro på jobb.
Vi gikk forresten alene i kveld også, jeg og Amanda 😀  Det er forresten et helt nydelig vær, klart og tildels månelyst..

En litt misfornøyd Amanda, det kom seg betraktelig når vi kom oss ut

IMG_2282 (800x533)

Det er irriterende med mange av disse potesokkene når de selges i 4 pk, i samme størrelse. De fleste hunder har da forskjellige størrelse foran og bak, mener jeg.. men jeg mener jo så mangt :mrgreen:
Jeg har skrevet en del om potesokker tidligere, og er vel disse her jeg har funnet ut er best, til nå.. de er høye, og under er det «skinn».

 

About the Author

Posted by

Stikkord:

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers like this: