Røykfri

Det var ikke dumt dette med å se minner på fb, for 7 år siden var det 20 dager siden jeg sluttet å røyke!
I forhold til hvor mange ganger jeg hadde sluttet tidligere, så hadde jeg kanskje ikke slik veldig til tro på det denne gangen heller, men hjalp veldig at jeg var veldig dårlig en tid. Og så tok jeg bare en og en dag. Etter to år begynte det å gå an.. Hadde jeg visst hvor lang tid det skulle gå før man ikke bare var over det verste, men hvor lenge det egentlig «satt i», så er det vel tvilsomt om jeg hadde klart det den gangen også. Men, etter disse årene er jeg fremdeles røykfri, og slik har jeg tenkt å fortsette også.


 

Sto opp til -20 igjen imorges, nedslående.. men nå har vi passert midten av januar, så det hjelper på. Amanda var ute i hagen i dag, jeg prøvde å være ute litt med henne utpå dagen, men hun løp oppå trappa og skulle inn igjen. Og etterpå var det å slappe av litt, bak føttene mine

DSC_0002 (800x519)

Amanda er ikke kravstor for tiden, er en del fordeler med voksen hund (mange fordeler spør man meg, som foretrekker voksne hunder).
Nå synes ikke jeg at det er bra å være for rolig for lenge, men i slike perioder som nå så har vi ikke så mye valg. Og da er det jo greit å ha en hund som tilpasser seg uten for mye om og men.
Man kan aktivisere en hund på mange forskjellige måter innendørs også, noen ganger kan det være like greit eller bedre å bli sliten «i hodet».
Kaos har gått på ski i dag.. 8 km! Ja, ihvertfall vært med da. Amanda prøvde faktisk å mase seg til å bli med PH når han var her og skulle dra, det hadde vært noe det.
Siste hunden jeg hadde med på ski var Shep, så det begynner å bli noen år siden.Kjøpte nye ski, og dett var dett..

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.