Minner

Så ble det snø igjen, kom egentlig en passende mengde også.

Amanda kledde på seg og var ute en stund, men ble kaldt på føtter etterhvert, for der kledde hun ikke på seg..

hurtta summit parka vinterjakke

hurtta summit parka

Noen ganger ser jeg at andre deler minner på fb, og da kommer jeg på at jeg kan jo se på mine minner. Det er litt morsomt og spennende også når man har vært der noen år. I dag så hadde Kjersti delt et minne fra fem år tilbake, et minne som var veldig hunderelatert.. og når jeg da trykket på «mine minner» dukket dette bildet opp

IMG_3452 - Kopi (640x459)

..litt hunderelatert. Bildet ble tatt 15.januar for fire år siden. Det har vært fire innholdsrike år, kan man trygt si.

3 kommentarer om “Minner

  1. Jeg våknet til nesten -20, og jeg tenker at det er bedre enn -28 😛
   Hadde håpet på lit bedre vær, men det kommer vel det også 🙂
   Jeg husker det bildet så godt, eller rettere sagt at vi lå der. Vi tilbrakte jo så mye tid på gulvet siden Amanda ikke skulle oppi sofaen.. jaja, det holdt faktisk veldig lenge 😉 Og jeg tror man har igjen for å bruke mye tid på valper/hunder.
   Takk for det ❤

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.