Minner

Så ble det snø igjen, kom egentlig en passende mengde også.

Amanda kledde på seg og var ute en stund, men ble kaldt på føtter etterhvert, for der kledde hun ikke på seg..

hurtta summit parka vinterjakke hurtta summit parka

Noen ganger ser jeg at andre deler minner på fb, og da kommer jeg på at jeg kan jo se på mine minner. Det er litt morsomt og spennende også når man har vært der noen år. I dag så hadde Kjersti delt et minne fra fem år tilbake, et minne som var veldig hunderelatert.. og når jeg da trykket på «mine minner» dukket dette bildet opp

IMG_3452 - Kopi (640x459)

..litt hunderelatert. Bildet ble tatt 15.januar for fire år siden. Det har vært fire innholdsrike år, kan man trygt si.

About the Author

Posted by

Kategorier:

Hverdagsblogg

3 kommentarer

Jeg våknet til nesten -20, og jeg tenker at det er bedre enn -28 😛
Hadde håpet på lit bedre vær, men det kommer vel det også 🙂
Jeg husker det bildet så godt, eller rettere sagt at vi lå der. Vi tilbrakte jo så mye tid på gulvet siden Amanda ikke skulle oppi sofaen.. jaja, det holdt faktisk veldig lenge 😉 Og jeg tror man har igjen for å bruke mye tid på valper/hunder.
Takk for det ❤

Lik

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers like this: