Ikke til å tro

Noen ganger klarer jeg å overgå meg selv, derfor overskriften «ikke til å tro». Denne gangen gjelder det mine flotte julegardiner, som ble tatt ned i dag! Jeg kan ikke huske jeg har tatt de ned så tidlig før, de pleier henge godt denne tiden, og til ca mnd skifte.
Juletre og julepynt er jeg rask til å ta bort igjen etter nyttår, men disse gardinene.. Nå er de ihvertfall nede, og de andre er hengt opp igjen.


 

Kaos har irritert meg litt siste tiden, uten å kunne noe for det.. Han har sett så forferdelig ut at jeg har måttet se bort. Jeg har passet på å «nappe» pelsen hans en del, men i dag ble jeg så sprø av å se hvordan han så ut at jeg tok han med ut og børstet han, resultatet ble at når jeg var ferdig hadde jeg 1 1/2 Kaos ute her. Og jeg kunne slappe av litt når jeg så på han.
Med «slike» hunder så tyter pelsen ut når de røyter, det tyter ut alle steder på kroppen, og det er botvis også, så hele hunden  gjør meg helt e4616c584ada1bd002c06b9bbffd022004b87ed2 Nå kan jo ikke Kaos noe for det da, så ut som han koste seg under børstingen også, så da gikk alt godt.
Jeg kjøpte forresten kuldekrem om mandagen, var innom etter noe annet, og så de hadde oppstilt noen kuldekremmer. Var da jeg kom på et godt råd jeg har lest flere steder siste tiden, fin å bruke både til tisper og hannhunder. Denne jeg kjøpte er uten vann,  og ser veldig bra ut. Selv om jeg vet at Kaos har en forkjærlighet for Decléor.. 👿 så kjøper jeg ikke kuldekremen fra der når jeg har tenkt å bruke den på hunder.
Med tanke på hvordan jeg så ut i ansiktet etter turen jeg hadde sist, så tror jeg at jeg blir å bruke kuldekremen jeg også, når været er slik at det er lurt.
Det har stått mye om hunde og kulde siste tiden, heldigvis. Det er forbudt å la hunden stå ute å fryse, mattilsynet kan ta med seg hunden (og det har de gjort også). Skal hunden være ute så er det en del punkter man må passe på, og det er for hunden sin del greit å sjekke opp.
Mye har heldigvis forandret seg med årene med hundehold også, og veldig godt at det finnes lover som regulerer dette!


 

IMG_2220 (800x533)

2 kommentarer om “Ikke til å tro

 1. Og som vanlig skal mine julegardiner på kjøkkenet få henge oppe til påske :p Nå er de andre gardinene blitt så stygge at jeg faktisk er på jakt etter noen nye. Men, jeg er tydeligvis kresen når det gjelder gardiner, for jeg klarer ikke finne noen fine på nett. Jaja, får bare fortsette å lete.

  Liker

  1. Jeg har det motsatte problem, julegardinene begynner å bli slitt 😦
   Nå er ikke de andre kjøkkengardinene så nye heller..men de holder noen år til. Gardinene i stuen tør jeg ikke tenke på alderen på, til og med jeg synes de begynner å bli gamle 😛
   Og, siden jeg har gardiner noen år så er det viktig å finne noen som jeg virkelig liker 🙂
   Si fra om du finner noen lekre 😀

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.