Kampen om bærbuskene

Kaos er her fremdeles i perioder siden PH jobber borte.
Nå når det har vært så kaldt så har ikke hundene blitt luftet mer enn 3-4 ganger i løpet av døgnet. Frister lite med tur for tiden.
Men uansett, Kaos har lagt sin elsk på bærbuskene, de står jo så flott til når han skal luftes, så jeg må fortelle han hver gang at nei, det er ikke lov å tisse på bærbuskene! Nå kunne jeg gjort dette til et hannhundproblem.. men Amanda er ikke «borte» hun heller, hun løper også like gjerne bort til buskene og løfter på foten.. Jeg har prøvd å fortelle henne forskjellen mellom tispe og hannhund, men det går ikke inn.
Amanda er heldigvis ikke like «flink», og ender ofte med å måtte sette seg, eller det blir halvhjertet. Det er veldig greit siden hun ofte løper løs her, en ting er å tisse på bærbuskene om vinteren, noe annet er det om sommeren.. og jeg tror ærlig talt ikke hundene skjønner forskjell, så da er det greit at de ikke får lov uansett.
Begge hundene har lagt sin elsk på «tuntreet» mitt også o_O, men tror det tåler litt mer.
Amanda strever mye ute her stakkar..Kaos bare tisse høyt oppe, slik er ikke enkelt for ei som ikke er fullt så høy, hun prøver og stille seg opp og snur seg og går fram og tilbake for å treffe riktig, men Kaos har en liten fordel med lange føtter.

Ellers har det vært en veldig rolig uke, jeg og Amanda har plantet oss i sofaen ved siden av hverandre..

DSC_0045 (800x450)

Amanda pleier å legge ved siden av meg, eller litt bortenfor, alt ettersom. Men noen ganger prøver hun å sette seg så nærme at hun fysisk flytter på meg

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..