Svar på CT og blodprøve

Svarene fra veterinæren fra veterinærhøgskolen forundret meg litt, tror jeg. Fikk svar på blodprøven også, og den hadde jeg egentlig ikke tenkt så mye på, prøven viste ingenting galt. Nå er jeg ikke helt 100% sikker på hva de egentlig så etter med den heller, men regner med at jeg får svar på det senere.
CT bildene viste egentlig ikke noe galt, eller noe som kunne forklare dryppene/anfallene som Amanda har hatt.  Så jeg vet egentlig ikke så mye mer, eller mindre.. Det er nesten så jeg sier: typisk Amanda. Skal se det bare gikk over av seg selv, uten at det skjer noe mer, uansett hva det var, pussig.
Jeg skal prøve å få filmet det om det skjer igjen.
Jeg skal til veterinæren her over jul, regner med at jeg får forklart litt mer da.
Det ironiske er at Amanda blir sjekket og testet for «litt av hvert», og alle tester og prøver viser at hun er helt fin, noe som jo er bare flott!
Jeg er uansett glad vi dro nedover og sjekket, så slipper jeg ihvertfall å angre på at vi ikke dro, om det noen gang skulle skje noe mer. Da hadde jeg kanskje sittet å tenkt, tenk om det var noe vi kunne gjort for å unngå det.
Så jeg får bare håpe at det ikke skjer noe mer, nå er det godt over to uker siden siste, og hun er godt som før, verdens beste Amanda ❤

IMG_1942 (1024x683)

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..