Hektisk førjulstid

Nå skal jeg rekke alt jeg skal før jul, og oppdaget at det er lille juleaften i morgen, hjelp!
Neida.. jeg har jo ferie , så er utrolig hva man rekker på en dag, spesielt siden Tore skal jobbe i morgen.
Nå skulle vi i utgangspunktet dra bort i morgen, men så ble ikke det noe av, så vi drar torsdag isteden. Da rekker jeg litt i morgen kveld også, mye av det er jo slik som er morsomt å gjøre også, vaske f.eks.. neida, men å pynte litt etter man har vasket er litt morsomt.


Har en del mat å ordne til jul, steker roastbiff i kveld, og laget dessert.. Skal man ha selskap er det helt sikkert lurt å lage noe man ikke har laget før, og ikke har anelse om hvordan blir! Vet hvem jeg skal skylde på uansett resultat.
Jeg spurte selvsagt en kokk etter tips til hva jeg skulle lage til dessert, to av alternativene var «kjedelige», ett annet turte jeg ikke lage til (har laget den fire ganger, første gangen vellykket, de tre andre gangene ble det helt mislykket, og vet ikke hva som gikk galt. Da følte det tryggere å lage noe jeg ikke har laget før 😛


 

Amanda har fått juledusjen sin i kveld, det tror jeg gjorde godt.. gikk med litt tørrfisk underveis, ikke måte på hvor pent hun satt til slutt.
Nå blir det rene sengeklær på henne også, og tok av trekket på madrassen i stuen og fikk vasket det.
Vi (ja Tore da) skal ordne sengen hennes litt, men det blir ikke før i morgen. har tenkt på før også, men ikke kommet lenger. Skal se om jeg husker på å ta bilde etterpå, tror det skal blir veldig greit.


 

Får vel fortsett med litt juleforberedelser her, tidlig kvelds..

Ikke har jeg tatt opp juletreet, ikke har Amanda tatt julebilde, så da jukser vi litt og tar et julebilde for akkurat tre år siden, 22. desember 2012

IMG_2764 (418x800)

 

2 kommentarer om “Hektisk førjulstid

 1. Jul blir det uansett hva man får gjort 🙂
  Jeg aner ikke om jeg rekker å få gjort alt før roen skal senke seg torsdag ettermiddag, men jeg tar det ikke så tungt. Jeg vet det blir mat på bordet, jeg vet det kommer pakker under treet, og da er det faktisk ikke så nøye med resten 🙂

  Liker

  1. Hehe, sant det. Jeg får ofte gjort mye på kort tid når jeg først får startet, og så er det å prioritere, må gjøre, burde gjøre, og pyttsann! 😀
   Egentlig så liker jeg å være ferdig med «alt» før lille juleaften nå, men slik ble det ikke i år, så da får jeg kose meg litt med det i morgen kveld isteden.

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..