Å endre tradisjoner

Man skal være forsiktig med å tulle med tradisjoner.. Jeg tenkte å bake pepperkaker til jul, og har en «gammel» oppskrift jeg har brukt i alle år. Den skiller seg litt ut fra de vanlige pepperkakene synes jeg, men pepperkakene blir veldig gode.
Før så var det Tore og ungene som bakte pepperkaker, så ble ungene voksne.. Så nå er det jeg som baker pepperkaker.

Av en eller annen ukjent grunn fant jeg ut at jeg skulle prøve en ny oppskrift på pepperkaker i år. Jeg tenkte vel ikke så veldig gjennom akkurat det..
Laget deigen i går, og kjevlet, stakk ut og stekte i dag.
De er gode de «nye» pepperkakene også, litt mye søte kanskje. Men om jeg ikke skal sammenligne de med «mine» andre som jeg pleier å bake, så var de helt greie. men tror jeg blir å bruke den samme gamle oppskriften neste år som de andre årene

IMG_1945 (640x398)

 

Så var det dette å inkludere alle da.. ble et brett med noen andre figurer også

IMG_1947 (405x640)

Så blir det en liten smak for alle 🙂

 

 

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.