Torsdag

Siden Tore skulle dra så veldig tidlig i dag, så fant jeg ut at jeg skulle dra sent.. og ta bussen. Det var egentlig for å ha litt bedre tid til å lufte og ordne hundene og meg selv.. Ikke alltid like enkelt å beregne riktig tid om morgenen, og vanligvis tar vi hver vår hund. Kjedelig å bli værende ute når bussen går..
Men jeg kom meg på jobb før bussen kom, kom en kollega kjørende mens jeg sto der, og da fikk jeg skyss. Men tok bussen hjem igjen etter jobb, heldigvis går det busser som passer veldig godt til jobben både morgen og ettermiddag de gangene man har bruk for det.
PH kommer hjem i kveld, kan tenke meg at det er en som blir veldig glad igjen 🙂
Jeg sov ikke så mye lenger enn vanlig i morges, så etter jeg kom hjem og fikk vasket litt her så fant jeg at at jeg skulle legge meg litt, det syntes Amanda var dumt.. og jeg gadd ikke diskutere med henne, så etter litt sto jeg opp igjen, får ta en tidlig kveld isteden, selv om jeg vet at det ikke skjer.

I morgen skal vi hente barnebarna etter jobb, og skal ha de i helgen, det blir koselig 🙂 Håper været holder seg så det går an å være ute litt også. Kom heldigvis litt snø i kveld, slik at det ikke er bare glattisen ute.

Amanda har måttet vært uten frukt hele dagen, men ble noe annet snacks på henne, rar hvor fort hun får vaner.. både gode og dårlige 😆

IMG_1842 (640x486)

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.