Noen er frekke

Jeg har jo skrevet om det før, hvor veldig liten samvittigheten som Amanda har er.
Er så mange bilder rundt omkring, og historier om hunder som skammer seg dypt og inderlig.. Amanda har ikke fått utdelt den greia der, tror hun var opptatt med noe annet når den egenskapen ble delt ut, eller så var hun så langt bak i køen at det ikke var mer igjen.
Altså, jeg og henne var alene i kveld, og plutselig hører jeg en lys (lyder kan være skumle noen ganger, så om jeg hører noe uvanlig så reagerer jeg) og når jeg snudde meg så sto Amanda med framlabbene på spisebordet i stuen, og spiste pære 😆
Jeg kan love jeg ble passe morsk i stemmen, og hun dro fort labbene ned igjen, men så satte hun seg bare å så uanfektet på meg, nesten så jeg hørte henne spørre om hva vi skulle gjøre nå da..

IMG_1893 (640x427)

Amanda liker veldig godt pære, og jeg så hun gikk å luktet ved spisebordet tidligere en kveld, flaks for henne at vi har spist opp druene.

 

2 kommentarer om “Noen er frekke

 1. Pære av alle ting 😀
  Den eneste gang jeg kan huske at Nairo har tatt noe han ikke skulle ta, var da han var ganske ung. Husker ikke hvor liten han var, bortsett fra at han ikke kan ha vært helt liten. Oppe på fôrtønna lå det en brødpose med litt fôr. Mer fôr enn til ett måltid til han, men ikke mange kilo. Han har jo aldri vært matglad, men akkurat den kvelden må han ha vært fryktelig sulten, for vi sitter i stua og hører plutselig noe deise i gulvet på kjøkkenet, og den velkjente lyden av fôrkuler som triller utover gulvet. Joda, han klarte akkurat å nå opp til toppen av dunken, ta tak i posen og dra den til seg så den revnet. Han fikk seg mat den kvelden ja 😉

  Liker

  1. Amanda liker pærer veldig godt, og alt annet.. haha. Hun har fått pære en del tidligere, og vet at hun liker det, men for et klin og søl når hun spiser det.
   Jeg passer alltid på å sette et hinder eller to foran om jeg har mat på kjøkkenbenken som jeg er «redd for» (lammestek kommer ikke i den kategorien..for de som husker den episoden 😛 )
   Kanskje du skal la Nairo begynne å få stjele mat 😀
   Jeg mistet tørrfôr pågulvet en gang, men Amanda ble bare stående å stirre, hun trodde nok at hun var i paradis. En annen gang mistet jeg noe annet, husker ikke hva, men det var mye og slik som spredde seg, Amanda gikk helt bananas for å ta mest mulig før meg, hadde sikkert sett flott ut på film der vi kjempet om maten.. neida, det ble ikke så mye hun fikk tatt, fikk beskjed om å holde seg unna, og noen ganger virker ørene 😛

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..