Litt småprat

Da var det fredagskveld igjen, og barnebarna har lagt seg.
Har vært en lang og slitsom uke, så vi ser fram til å slappe av og kose oss i helgen. Ungene kunne fortelle en del interessante ting i bilen hjemover i dag, det kan bli morsomt å spørre foreldrene om en del av det tror jeg :mrgreen: Og, det er greit å passe seg litt for hva man sier i en bil med to små i.. Men det kom en del interessante opplysninger etter vi kom hjem også, dette blir nok en fin helg 😀
Tror vi blir veldig heldige ang middager i helgen også, hørte noe om en som skulle ordne middagen i morgen, og søndag blir det julemat!

Jeg kjøpte et blad for litt siden, som så veldig flott ut på forsiden.. Var noe med jul og mat og slik.. jeg så raskt i det, og det så ut til å være mye godt der, og da havnet det i handlevognen min. Kom hjem og jeg la det fra meg på bordet, litt senere sette jeg meg for å bla i det. Jeg fikk ikke sett så mye i det før noe forstyrret meg, og for at Amanda ikke skulle finne på å spise hele bladet, så la jeg det oppå sofaputen mot veggen. Der lå det veldig godt, helt til det plutselig forsvant ned på gulvet, bak sofaen.. Lang erfaring fra før burde fått meg til å tenkt litt før jeg la bladet der.
Det begynner å bli en stund siden, jeg har tenkt såvidt på bladet imellom, men det ligger jo trygt der, og så mye om og men for å få tak i det igjen.. Får finne meg et langt kosteskaft eller noe slik, men er litt redd for å forstyrre avlen under der også, spesielt i disse juletider med julefred og slik. Dumt å vente til påske med julematen også.

Jaja, Amanda tar det hele med ro hun, og ligger bare å tenker på all den ekstra maten hun får i helgen, for den trenger hun..

IMG_1836 (640x569)

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.