Amanda fikk drypp/slag

Amanda har hatt et drypp/slag, men av det moderate slaget. Det går etter forholdene bra med henne, og jeg håper så inderlig dette var en engangshendelse, og at hun blir bedre i løpet av de neste fjorten dagene.

Aldri har jeg vært mer glad for at planer har blitt avlyst! Jeg skulle jo egentlig bort fra torsdag, men det skjedde jo ikke.
Var hos veterinæren i ettermiddag, og det var ikke mye tvil. Jeg ble nok litt overrumplet.. hadde ikke ventet meg denne diagnosen, selv om jeg vet veldig godt hvordan dette er hos mennesker, og det er veldig mye likt. Jeg hadde ikke engang sett at Amanda var skjev i ansiktet, og at leppen hang på ene siden før veterinæren påpekte det.
Kroppen hennes er helt  skjev, hun går til ene siden, har lammelser, har falt en del.
Vi er alene i dag og i kveld, og har kost oss skikkelig, så feil som det egentlig kan høres. Amanda skal ha ro og fred framover, heldigvis er hun inne i en periode der hun er veldig rolig også.
Oppdaterer mer senere, nå er det Amandatid ❤

Bilde fra tidligere

IMG_1399 (640x563)

 

3 kommentarer om “Amanda fikk drypp/slag

 1. Kjære Heidi da ❤ Dette var ikke noe koselig å lese, men nå vet vi ihvertfall hvorfor du ikke kom deg nedover. Det var rett og slett meningen at du skulle være sammen med Amanda denne helgen.
  Jeg krysser alt jeg har for at dette går bra og at det ikke skjer igjen. Og så sender jeg masse varme klemmer oppover ❤

  Likt av 1 person

  1. Dette var mildt sagt merkelig, jeg så at du hadde svart, men det var bare første setningen jeg så, og nå kom plutselig hele opp.
   Nå har vi jo snakket andre steder, men føler liksom å svare på denne likevel.
   Jeg klarer heller ikke å komme fra dette med at det var meningen jeg skulle være hjemme, for meg betydde det utrolig mye å være her, og tør knapt nok tenke på hvordan det hadde vært å være så langt unna og fått en slik beskjed.
   Jeg synes forresten Amanda er mye bedre allerede, og ikke bare jeg som synes det, så dette går bra ❤

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..